Вівторок, 23.04.2024, 21:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Березень » 12

Міські змагання з баскетболу  (Першість) серед збірних команд юнаків
 закладів загальної середньої освіти міста завершено 

      З 09 по 12 березня 2021 року в спортивному залі Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи проведено Першість міста з баскетболу серед збірних команд юнаків закладів загальної середньої освіти.
    У змаганнях, які тривали протягом 4-х робочих днів, взяли участь 7 команд, склад кожної з яких визначено у наступній кількості: 7 осіб (5 гравців основного складу та 2 запасних гравці). Змагання проходили у підгрупах з суворим дотриманням протиепідемічних заходів та санітарних вимог. 
За результатами проведення стикових ігор визначилися претенденти на участь у фіналі. У підсумку фінальних ігор, відповідно до кількості набраних очок, занесених до турнірної таблиці змагань, переможцями та призерами Першості міста з баскетболу серед юнаків, стала команда Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6, залишивши на ІІ місці команду суперника – НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 - гімназія». 
    Почесне ІІІ місце здобула команда НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей».
    Місця IV, V, VI, VIІ - розподілили між собою Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка, Петрівська «ДНЗ-ЗНЗ ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 158 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.03.2021 | Комментарии (0)

14 БЕРЕЗНЯ УКРАЇНА ВШАНОВУЄ МУЖНІСТЬ ТА ГЕРОЇЗМ ЗАХИСНИКІВ СВОЄЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, СУВЕРЕНІТЕТУ І ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ЦІЛІСНОСТІ, УКРАЇНСЬКИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ

    14 березня Україна вшановує  мужність та героїзм захисників своєї  незалежності, суверенітету і  територіальної цілісності, українських добровольців.   В цей день 2014 року перші  500 бійців- добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований батальйон оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького – добровольче  формування Національної гвардії України.

З перших днів бойових дій у зоні АТО багато наших земляків- добровольців приєдналися до лав Збройних Сил України. Попри великі проблеми з амуніцією, технікою, важкими побутовими умовами, вони прийняли на себе перші удари агресора і гідно витримали їх, втративши численних побратимів.

Цими дня багато добровольців повернулись до мирного життя і готові ділитися спогадами та досвідом з учнівською молоддю нашого міста. Мета цих зустрічей – виховувати здобувачів освіти у дусі любові до України та почуття гордості за українських добровольців.

12 березня здобувачі освіти 9 і 10 класів навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей» зустрілися із радником міського голови з питань АТО Володимиром Мухуровим та нашими земляками – добровольцями Олександром Чипликом, Денисом Вороновим та Олександром Баєвим. За плечима цих, на перший погляд, звичайних хлопців -  бої у «найгарячіших» точках, так званого, ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 132 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.03.2021 | Комментарии (0)

Нарада-консультування «Кібербезпека в мережі Інтернет» 

      Зважаючи на важливість та невідкладність розгляду питання щодо безпечного використання мережі Інтернет дітьми, необхідності активізації та посилення превентивної роботи з кібербезпеки в закладах освіти міста 12 березня 2021 року в приміщенні відділу освіти старшим інспектором Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної Поліції в Кіровоградській області, капітаном Поліції Чорненко Іриною Олекандрівною за участю апарату управління відділу освіти та фахівців центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено нараду-консультування «Кібербезпека в мережі Інтернет». 
В ході зустрічі присутніми акцентовано увагу на дотриманні норм чинного законодавства в частині реагування на ризики та загрози, спричинені впливом негативних явищ, пов’язаних з використанням мережі Інтернет та інших негативних інформаційних та соціальних чинників; розглянуто План заходів затверджених наказом начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради щодо безпечного використання мережі Інтернет, цифрової та медіаграмотності; окреслено шляхи взаємодії та співпраці зацікавлених сторін у питанні безпеки дитини у цифровому середовищі.

Головний спеціаліст 
відділу освіти виконавчого комітету 
Знам'янської міської ради
Тетяна ПОПОВА
 

.

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 124 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.03.2021 | Комментарии (0)

Динаміка відсутності та захворюваності здобувачів освіти з 15 лютого по 12 березня 2021 року

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 125 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.03.2021 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 15 лютого по 12 березня 2021 року

 

Просмотров: 113 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.03.2021 | Комментарии (0)

Засідання атестаційної комісіїі

    11 березня, відбулося засідання атестаційної комісії, на якому була присутня консультант центру Скляровська Л.Д. Педагогічні працівники представляли творчі звіти у вигляді презентації та експозиції дидактичних посібників, створених у міжатестаційний період.

Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 123 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.03.2021 | Комментарии (0)

День українського добровольця

      14 березня в Україні відзначають День українського добровольця. Учні та вчителі Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 долучились до урочистостей. Проведено заходи з учнями 5-11 класів: бесіда   «Добровольчі формування в  Україні», година спілкування «Громадський протест . Акції 2013-2014 року», усний журнал «Знам’янчани - добровольці у російсько-українській війні». Діти переглянули та обговорили відео «День українського добровольця» та фільм «Історія війни». Пам'ять загиблих знам’янчан - захисників України вшанували хвилиною мовчання біля стендів «Слава Героям Небесної Сотні», «Слава Україні! Героям слава!».

Виконавець: заступник директора з виховної роботи О.Соколова.

Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 114 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.03.2021 | Комментарии (0)

Методичне об'єднання школи передового досвіду та школи молодих вихователів

       На базі закладу дошкільної освіти N6 "Сонечко" було проведено методичне об'єднання школи передового досвіду та школи молодих вихователів за участю консультанта КУ «МЦПРПП» ЗМР Скляровської Л.Д. на тему "Відображення ідей освіти для сталого розвитку у Базовому компоненті дошкільної освіти". Вихователь Дундєва О.В. презентувала освітньо-виховну роботу закладу в аспекті впровадження ідей освіти для сталого розвитку по всіх освітніх лініях та підкріпила фотоматеріалами з особистого досвіду та з роботи педагогів закладу.
Також було проведено комплексне  заняття на тему "Як діти рукавичку шукали та рятівниками чистоти стали" (валеология + логіко-математичний розвиток+сталий розвиток). Тема заняття була обрана відповідно парціальної програми "Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку", розділ "Маленькі люди великого світу" - "Моє здоров'я".
 На занятті було використано елементи ІКТ, інноваційну технологію Дьєнеша, пошуково-дослідницьку та художньо-продуктивну діяльність. Було виготовлено дидактичні ігри та посібники за освітніми лініями "Дитина в сенсорно-пізнавальному просторі", "Особистість дитини".
Під час засідання було презентовано виставку дидактичних посібників та ігор &q ... Читати далі »

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 123 | Добавил: znamosvita | Дата: 12.03.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz