Вівторок, 16.04.2024, 10:47
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Березень » 12 » 14 БЕРЕЗНЯ УКРАЇНА ВШАНОВУЄ МУЖНІСТЬ ТА ГЕРОЇЗМ ЗАХИСНИКІВ СВОЄЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ,
15:57
14 БЕРЕЗНЯ УКРАЇНА ВШАНОВУЄ МУЖНІСТЬ ТА ГЕРОЇЗМ ЗАХИСНИКІВ СВОЄЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ,

14 БЕРЕЗНЯ УКРАЇНА ВШАНОВУЄ МУЖНІСТЬ ТА ГЕРОЇЗМ ЗАХИСНИКІВ СВОЄЇ НЕЗАЛЕЖНОСТІ, СУВЕРЕНІТЕТУ І ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ЦІЛІСНОСТІ, УКРАЇНСЬКИХ ДОБРОВОЛЬЦІВ

    14 березня Україна вшановує  мужність та героїзм захисників своєї  незалежності, суверенітету і  територіальної цілісності, українських добровольців.   В цей день 2014 року перші  500 бійців- добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований батальйон оперативного призначення імені Героя України генерал-майора Сергія Кульчицького – добровольче  формування Національної гвардії України.

З перших днів бойових дій у зоні АТО багато наших земляків- добровольців приєдналися до лав Збройних Сил України. Попри великі проблеми з амуніцією, технікою, важкими побутовими умовами, вони прийняли на себе перші удари агресора і гідно витримали їх, втративши численних побратимів.

Цими дня багато добровольців повернулись до мирного життя і готові ділитися спогадами та досвідом з учнівською молоддю нашого міста. Мета цих зустрічей – виховувати здобувачів освіти у дусі любові до України та почуття гордості за українських добровольців.

12 березня здобувачі освіти 9 і 10 класів навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2-ліцей» зустрілися із радником міського голови з питань АТО Володимиром Мухуровим та нашими земляками – добровольцями Олександром Чипликом, Денисом Вороновим та Олександром Баєвим. За плечима цих, на перший погляд, звичайних хлопців -  бої у «найгарячіших» точках, так званого, сектору М:  Мар’їнка, Широке, Волноваха… Два Олександри і Денис були бійцями добровольчого батальйону «Фенікс» 79-ї десантно- штурмової бригади. Добровольці розповідали  про військову справу, про те, наскільки багато має знати і вміти сучасний військовий. Вони продемонстрували і навіть дали можливість приміряти деталі солдатської амуніції: бронежилет і шолом. 

Учасники зустрічі поклали квіти до меморіальної дошки українського добровольця Катерини Носкової та зробили спільне фото на добру згадку.

Вітаємо всіх українських добровольців зі святом. Дякуємо їм за доблесть, героїзм і витримку. Бажаємо їм здоров’я і  гідного визнання від держави.

Заступник директора з виховної роботи НВК "Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей"
Вікторія Маслюкова

Категория: НВК №2 | Просмотров: 131 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz