Четвер, 28.03.2024, 15:21
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Міський центр професійного розвитку педпрацівників
1 2 3 4 5 6 »

Конкурс на підтримку наших воїнів «Війна очима дітей…..»

   Дітям особливо тяжко перенести цей тяжкий стан і приборкати свої емоції, з якими може впоратися навіть не кожен дорослий. Допоможіть своїй дитині через малюнки знайти емоційний вихід з лабіринту подій, які відбуваються в нашій країні.
Особливо через мистецтво діти висловлюють свої емоції. Інколи їх малюнки стають і «ліками» не тільки для них, а і нас з вами.
Тому, команда Національної освітньої платформи «Всеосвіта» розробила конкурс дитячої творчості "Війна очима дітей...". Публікуйте будь-які дитячі малюнки, навіть неестетичного характеру. Можна публікувати фотографії будь-якої іншої дитячої творчості: ліпнини, рукоділля, розмальовок, саморобок з паперу тощо.
Національна освітня платформа «Всеосвіта» розробляє дизайн грамоти за емоційну підтримку воїнів ЗСУ та ТРО й вміння долати емоційні кризи. Ми впевнені, що діти зрадіють такій почесній відзнаці після перемоги. Вони мають бачити та пишатися, що разом з дорослими боронили свою Україну!
Посилання на роботи дітей: https://vseosvita.ua/no-war
Посилання на розміщення робіт дітей: https://vseosvita.ua/no-war

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 1629 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.03.2022 | Комментарии (0)

ДИСТАНЦІЙНІ ШКОЛИ ТА НАВЧАЛЬНІ ПЛАТФОРМИ НАДАЮТЬ БЕЗКОШТОВНИЙ ДОСТУП ДЛЯ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ

   Під час воєнного стану дистанційні школи надають безкоштовний доступ до навчання. Команда МОН підготувала перелік шкіл і організацій, які можуть допомогти дітям і сім’ям.
Дистанційна школа «Атмосферна школа» надає безкоштовний доступ до пакету «Слухач» із готовими навчальними матеріалами, які можуть використовувати й учителі.
Дистанційна школа «DAR» відкрила навчальну платформу для всіх учнів 7-11 класів.
Академія сучасної освіти «А+» сотворила онлайн-проєкт для всіх дітей України, які можуть доєднатися до занять у Zооm.
Команда «Jamm School» організувала дистанційну школу для учнів 5-11 класів.
Дистанційна школа «Optima School» відкрила безоплатний доступ до річних матеріалів для 1-11 класів. Після реєстрації всі бажаючі отримають посилання та паролі для входу.
Платформа сучасної освіти «ThinkGlobal Online» доєднує до живих уроків, надає навчальні матеріали та проводить додаткові активності для діток. Слідкуйте за розкладом.
Дистанційна школа «Liko Education Online» відкриває безплатний доступ до навчання на пла ... Читати далі »

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 1664 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.03.2022 | Комментарии (0)

Семінар «Протидія та попередження булінгу: комплексний підхід та діагностика»

Якщо ти байдужий до страждань інших,
ти не заслуговуєш називатися людиною
Сааді Ширазі

Булінг (цькування) – тривожна тенденція, особливо для сучасного дитячого і молодіжного середовища. За результатами дослідження, проведеного Фондом ООН Юнісеф, 67% дітей в Україні у віці від 11 до 17 років стикалися з проблемою булінгу впродовж останніх трьох місяців, а 24% дітей стали жертвами цього явища. Найбільш вразливими до булінгу є сором’язливі, зі зразковою поведінкою діти, а також діти, які, в силу різних життєвих обставин, «замкнуті в собі», закриті для спілкування. Найчастіше діти піддаються цькуванню з боку однолітків за свій зовнішній вигляд, переконання, поведінку, а також через різні життєві обставини тощо.
Сьогодні, в процесі реформування системи освіти, проблеми цькування і насильства в шкільному середовищі дуже часто стають перепоною для досягнення мети всебічного розвитку дитини. Допомога дорослих дуже потрібна дітям та молоді в будь-якому віці, особливо якщо дії кривдників можуть завдати серйозної шкоди фізичному та психічному здоров’ю. 
Заклад освіти відіграє важливу роль у створенні умов ... Читати далі »

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 168 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.02.2022 | Комментарии (0)

Перший Всеукраїнський конкурс літкастів (літературних подкастів)

    З метою популяризації читання, підвищення рівня читацької компетентності учнів 
8-11 класів, підтримки творчо обдарованої учнівської та освітян, а також створення умов для впровадження нових інтерактивних форматів у практику гуманітарної освіти України, творча агенція «Баляндраси» спільно з Комунальним позашкільним навчальним закладом «Київська Мала академія наук учнівської молоді» започаткували творчий конкурс «Круте ЗНО: ЗНО у твоєму плеєрі».
У рамках конкурсу, що стартував 17 січня 2022 року, учні 8-11 класів  (віком від 14 до 18 років) та освітяни мають можливість підготувати конкурсні роботи – літературні подкасти на тексти, що увійшло до переліку обов’язкових для прочитання творів 
для ЗНО – 2022.
Конкурс відбуватиметься у 5 номінаціях:
Фольклор і Давня українська література; 
Нова українська література;
Новітня українська література;
Сучукрліт;
Мала поетична форма.
Журі конкурсу визначатиме в кожній із номінації 2-х переможців, які є представниками 2-х вікових категорій – учасників віком від 14 до 18 років та учасників віком від 18 років.  ... Читати далі »

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 154 | Добавил: znamosvita | Дата: 26.01.2022 | Комментарии (0)

 Увага! Безкоштовна онлайн школа запрошує на навчання

   Громадська організація «Фундація розвитку інновацій» продовжує реалізацію проєкту з організації безкоштовної онлайн школи з основ програмування мовою Java. Інформацію про онлайн школу  розміщено за посиланням: https://sehool.idf.ua/.
Метою створення постійно діючої онлайн школи з основ програмування є залучення шкільних вчителів до отримання початкових навичок сучасного програмування із подальшим використанням отриманих знань в освітньому процесі, а також безпосереднє навчання вмотивованих старшокласників, у тому числі здобувачів інклюзивної освіти, що може стати для них кроком для отримання професії.
Навчальна програма онлайн школи базується на змістовій частині комплекту відеоматеріалів «Програмування на Java», що має гриф «Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах».

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 129 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.01.2022 | Комментарии (0)

Запрошуємо до «Школи агентів змін 2022»

    Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Благодійною фундацією «Агенти змін» і Центром політичних студій та аналітики «Ейдос» проводить конкурсний відбір серед здобувачів освіти 8-10 класів для навчання у «Школі Агентів Змін 2022».
 Для участі в конкурсі необхідно:
1.Переглянути відео «De Libertate» («Про свободу») на слова Григорія Сковороди у виконанні гурту «Хорея Козацька»
2. Прочитати текст промови Нельсона Мандели 2 травня 1994 року
3. Написати есе з 400—700 слів на тему «Вільні творити майбутнє» та прикріпити есе файлом у форматі Word у відповідному розділі анкети учасника. 
4. Заповнити анкету та прикріпити до неї файл з есе.
Анкета, матеріали та шаблон для написання есе доступні за посиланням https://linktr.ee/agenty_zmin_apply 
Остаточний термін для заповнення анкети та надсилання есе — 31 січня 2022 р. (23:59)!

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 117 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.01.2022 | Комментарии (0)

Увага! Всеукраїнський конкурс есе «Моя мрія - успішна Україна»!

    З метою виявлення та стимулювання творчо обдарованої учнівської та студентської молоді, сприяння її профорієнтації, стимулювання до прояву активної життєвої позиції, промоції територіальних громад та навчальних закладів на загальнодержавному рівні кафедрою міжнародних економічних відносин та маркетингу Львівського національного аграрного університету за фінансової підтримки ТОВ «Краснебрук» проводиться Всеукраїнський конкурс есе «Моя мрія - успішна Україна» серед учнів та учениць 11 класів закладів загальної середньої освіти, спеціалізованих шкіл, ліцеїв та студентів коледжів. 
Прийом робіт триватиме з 15 січня до 15 березня 2022 р., визначення та оголошення переможців після 15 квітня 2022 р.
Конкурс проводиться за наступними (орієнтовними) темами:

  • Що означає бути європейцем?
  • Вплив інтернету на людину та суспільство.
  • Що обереш ти: розвиток своєї громади (міста, села) чи пошук чогось кращого?
  • Моя громада - найкраща громада.

Есе повинно мати: назву; заклад освіти; прізвище та ім’я автора; прізвище, ім’я та по батькові, посаду наукового керівника та сам текст есе, яке необхідно надіслати на електронну пошту konkurs_ese_ ... Читати далі »

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 135 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.01.2022 | Комментарии (0)

Міське засідання педагогічної спільноти вчителів суспільствознавчих дисциплін

   Освіта має гуманістичний характер і ґрунтується на культурно-історичних цінностях українського народу, його традиціях і духовності. Освіта утверджує національну ідею, сприяє національній самоідентифікації, розвитку культури українського народу, оволодінню цінностями світової культури, загальнолюдськими надбаннями.
17 грудня 2021 року відповідно до плану комунальної установи «Міський центр професійного розвитку педагогічних працівників» та плану роботи міських педагогічних спільнот вчителів-предметників на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 відбулося засідання вчителів суспільствознавчих дисциплін закладів загальної середньої освіти громади.
Першою частиною заходу стало відвідування творчої майстерні (уроку) вчителя історії та правознавства Москаленка М.С., який провів урок з учнями 6 класу, розглядаючи тему «Давня Греція».
Після обговорення уроку відбулася робоча нарада, в ході якої було ухвалено відповідні рекомендації вчителів історії, правознавства та суспільствознавчих дисциплін.
Вивчення історії – це не лише вивчення фактів, але й активний процес, в якому учні мають працювати з цілою низкою джерел. Навчанн ... Читати далі »

Категория: Міський центр професійного розвитку педпрацівників | Просмотров: 166 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.12.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz