Неділя, 28.04.2024, 01:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Жовтень » 30

Свято Обдарованості в місті Знам’янка

Вже другий рік поспіль на території міста Знам’янки діє Міська програма «Обдарована молодь - запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка», розроблена з метою створення належних умов для розвитку та підтримки обдарованої молоді, її інтересів, здібностей та забезпечення сприятливих умов для самореалізації творчої особистості у сучасному суспільстві.
30 жовтня 2019 року  в приміщенні центру дитячої та юнацької творчості міста Знам’янка відбулося довгоочікуване свято для тих, хто власними зусиллями досягнув успіхів у 2018/2019 навчальному році – Свято обдарованості, на якому 53 педагогам, 51 учню та за досягнення успіхів у семи командних змаганнях вручено Сертифікати на отримання премії імені В’ячеслава Шкоди на загальну суму виплат – 98,0 тисяч гривень.  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 277 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.10.2019 | Комментарии (0)

Засідання координаційної ради 
з питань національно-патріотичного виховання

29 жовтня 2019 року в приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради під головуванням першого заступника міського голови Валентини Григорівни Загородньої  відбулося чергове засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання.
Під час засідання розглянуто наступні питання:
Про виконання міської програми з національно-патріотичного виховання  дітей та молоді у 2019 році
Про реалізацію заходів національно-патріотичного змісту на території міста та, зокрема, в закладах загальної середньої освіти міста та центрі дитячої та юнацької творчості у ІІІ кварталі 2019 року та планування роботи на ІV квартал поточного року.  ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 202 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.10.2019 | Комментарии (0)

Міський етап чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів 
сезону 2019/2020 навчального року завершено

Протягом вересня-жовтня 2019 року на виконання наказів управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації на території міста Знам’янка проходив міський етап чемпіонату з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2019/2020 навчального року.
Перша гра відбулася 27 вересня 2019 року  на базі Центру дитячої та юнацької творчості - міський етап Чемпіонату з інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?» на питаннях синхронну та 23 жовтня 2019 року – 2-й етап ХХІ обласного чемпіонату  з інтелектуальних ігор серед школярів сезону 2019/2020 навчального року у форматі Асинхронних Кубків з інтелектуальних ігор «Брейн-ринг»  та «Своя гра» . 
    Відповідно до Положення у Чемпіонаті з трьох видів ігор брали участь 6 команд закладів загальної середньої освіти старшої вікової категорії. Змагання інтелектуальних ігор «Що? Де? Коли?», «Брейн-ринг» та «Своя гра», які відбувалися у відповідності до вимог та регламенту щодо проведення Чемпіонату, які  проходили з високою активністю команд.   ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 202 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.10.2019 | Комментарии (0)


У бібліотеці може бути цікаво…

Сучасний світ майже усунув безпосереднє спілкування, частково зв’язок з «живою книжкою», навіть бібліотеки стали електронними та віртуальними. Нинішня бібліотека знайомить не лише з розмаїттям цікавих сучасних книг, у ній проводяться різноманітні заходи, зустрічі з цікавими людьми, виставки.
25 жовтня учні Знам’янської ЗШ І-ІІІ ст. №7 відвідали Знам’янську бібліотеку філію №2 і мали змогу побачити виставку майстринь різноманітного жанру, оцінити роботи, познайомитися з книжковими новинками. А потім ще пограли у гру «Хто я?». Бібліотекарі Марченко О.В. та Олійник О.В. змогли зацікавити учнів. Тому забрати дітей виявилося досить-таки нелегко.  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 190 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.10.2019 | Комментарии (0)

День визволення України від німецько – фашистських загарбників

Щорічно, 28 жовтня і в Знам'янській ЗШ I – III ст.№7 відзначається День визволення України від німецько – фашистських загарбників. В цьому році ми святкуємо 75 річницю цієї події. В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.
В закладі було проведено ряд заходів присвячених цій події, а саме:
- вчителем  історії Войченко М.В.  проведено виховну годину  для учнів 9-11 класів;  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 195 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.10.2019 | Комментарии (0)

Бібліотечний марафон

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. № 6 триває Всеукраїнській місячник бібліотек. В рамках місячника шкільним бібліотекарем Неводничею І. П. було проведено низку виховних заходів та читацьких конкурсів. 
Зокрема, учні 4- А класу (кл.кер. Ільченко С. П.) згадали маловідомі факти з життя В. О. Сухомлинського, подорожували світом казок мудрого вчителя, самі спробували побувати маленькими казкарями. Збірочку складених казок подарували шкільній бібліотеці. 
Учні 3-Б класу (кл.кер. Міхєєва О. С.) в рамках Всеукраінського місячника “Бібліотека Нової українськоі школи - простір для освітніх можливостей кожного учня” відвідали шкільну бібліотеку та принесли з собою свої улюблені книжки, розказали найцікавіші моменти та обмінялись з однокласниками. 
Учні 4 – Б класу (кл.кер. Фрайнд О. В.) ознайомились з виставкою літератури з теми "Всесвіт", яка допоможе у вивченні предмету "Природознавство". На згадку про зустріч у дітей залишились сувеніри, а бібліотека поповнилася виставкою малюнків на тему "Бібліотека моєї мрії".  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 195 | Добавил: znamosvita | Дата: 30.10.2019 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz