Четвер, 02.05.2024, 23:49
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Жовтень » 30 » Бібліотечний марафон
17:43
Бібліотечний марафон

Бібліотечний марафон

В Знам'янській ЗШ І-ІІІ ст. № 6 триває Всеукраїнській місячник бібліотек. В рамках місячника шкільним бібліотекарем Неводничею І. П. було проведено низку виховних заходів та читацьких конкурсів. 
Зокрема, учні 4- А класу (кл.кер. Ільченко С. П.) згадали маловідомі факти з життя В. О. Сухомлинського, подорожували світом казок мудрого вчителя, самі спробували побувати маленькими казкарями. Збірочку складених казок подарували шкільній бібліотеці. 
Учні 3-Б класу (кл.кер. Міхєєва О. С.) в рамках Всеукраінського місячника “Бібліотека Нової українськоі школи - простір для освітніх можливостей кожного учня” відвідали шкільну бібліотеку та принесли з собою свої улюблені книжки, розказали найцікавіші моменти та обмінялись з однокласниками. 
Учні 4 – Б класу (кл.кер. Фрайнд О. В.) ознайомились з виставкою літератури з теми "Всесвіт", яка допоможе у вивченні предмету "Природознавство". На згадку про зустріч у дітей залишились сувеніри, а бібліотека поповнилася виставкою малюнків на тему "Бібліотека моєї мрії". 
Учні 1- А класу (кл.кер. Коротич Н. Д.) теж долучились до Всеукраїнського місячника шкільних  бібліотек. Сьогодні першокласники відвідали шкільну бібліотеку, де радо їх зустріла бібліотекар Ірина Павлівна. Оченята у першачків загорілися від побаченої кількості книжок. І ось чарівний голос бібліотекаря повів малечу у світ казки. Всі учні з захопленням розглядали малюнки до казок, відгадували їх назви, сперечалися щодо правильності відповідей. Діти пообіцяли, що будуть активними читачами бібліотеки.
Представниками учнівського самоврядування в 11 класі було організовано акцію "Закладка в дарунок" під керівництвом класного керівника О.Рац Результатом роботи стало виготовлення  закладок для книг з мотиваційними побажаннями ("Ти молодець!", "У мене вийде!", "Я супер!", "Я дослідник!") від випускників для учнів 1-2 класів. За побажанням випускників 11 класу було охоплено максимальну кількість дітей і виготовлено 86 закладок. Метою цього заходу було залучити дітей до читання, навчити першокласників бути другом для книги і з цікавістю ставитись до новинок на кожній сторінці.  
Також всі учні школи активно долучились до інтерактивного марафону «Люблю читати» на сторінці школи у соціальних мережах, де школярі та їх батьки додають фото с улюбленою книгою та діляться враженнями від останньої прочитаної книги.

Шкільний бібліотекар Неводнича І. П.

Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 196 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz