Неділя, 12.05.2024, 05:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Лютий » 21 » Методичне об’єднання вчителів-логопедів
11:17
Методичне об’єднання вчителів-логопедів

Методичне об’єднання вчителів-логопедів

Важливою складовою становлення особистості дошкільника є мовленнєва діяльність. 
Мова – невичерпне джерело розумового розвитку дитини, скарбниця всіх   знань. Це засіб спілкування, пізнання, мислення, інтелектуальної діяльності.                             До  шести років не всі діти оволодівають граматично правильним мовленням.  
В  2018-2019 начальному році  в закладах дошкільної освіти міста 142 дитини отримують корекційну допомогу  в групах для дітей з порушеннями мовлення, яку їм надають досвідчені вчителі- логопеди.  
14 лютого 2019 року на базі дошкільного навчального закладу №7 «Козачок»  відбулося засідання методичного об’єднання вчителів-логопедів на тему: «Формування сукцесивних навичок у старших дошкільників з порушеннями мовлення». 
Учасники засідання взяли участь в  обговоренні доповіді з даного питання та переглянули підгрупове заняття на тему: «Троє поросят на новий лад», яке провела вчитель-логопед Філіпова В.О.
Для формування сукцесивних навичок вчитель-логопед використала казку, яка викликає у дитини подив, зацікавленість, бажання пізнавати, розвиває уміння знаходити рішення в нестандартних ситуаціях, націлює на відкриття нового і осмислення власного досвіду.
На занятті логопед розвивала у дітей мовлення , мислення, пам’ять, сприйняття та увагу, виховувала почуття товариськості, впевненості у власних силах.  Обладнання, яке використовувала на занятті вчитель-логопед  було яскравим та цікавим для дітей і допомагало їм  засвоювати навчальний матеріал та бути активними.                                                         
Вчителі-логопеди мали можливість ознайомитися з виставкою дидактичного матеріалу для розвитку та формування у дітей старшого дошкільного віку сукцесивних навичок і подякували колезі за досвід роботи з дітьми,  яким вона поділилася з ними.

Категория: Міськво | Просмотров: 189 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz