Субота, 27.04.2024, 00:51
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2015 » Лютий » 4 » Майстер-клас для педагогів "Художнє ліплення – розвивальний чинник для художньо-естетичного сприйняття навколишнього світу"
14:14
Майстер-клас для педагогів "Художнє ліплення – розвивальний чинник для художньо-естетичного сприйняття навколишнього світу"

Виконуючи завдання Базового компоненту про всебічний розвиток дітей дошкільного про розвиток художньо-естетичного сприйняття навколишнього світу дітьми дошкільного віку в ДНЗ №2 "Теремок" функціонують гуртки художньо-естетичного спрямування. Одним з яких є гурток "Художнє ліплення".

На нетрадиційних заняттях цього гуртка, які проходять як цікаве дійство, в якому дитина відчуває себе творцем та основним діячем, діти активно пізнають навколишній світ, через пальчики в роботі з солоним тістом. Оскільки старший дошкільний вік є важливим для створення сприятливих умов підготовки до школи, а саме підготовки руки до письма, то саме заняття в гуртку, де діти ліплять вироби з солоного тіста, надається така допомога. Даний гурток функціонує на базі нашого закладу понад 10 років. Керівник гуртка (вихователь Пастухова Лариса Анатоліївна) сама творить з солоного тіста чудові вироби, картини; брала участь у оформленні коридорів закладу даними виробами. Вона має великий досвід роботи з дітьми старшого дошкільного віку, а головне має талант. Тому вирішила поділитись ним з колегами.

Майстер-клас відбувся в методичному кабінеті ДНЗ №2. Кожен вихователь приніс з собою матеріал (солоне тісто, дощечки, стеки, вологі серветки). Спочатку Лариса Анатоліївна познайомила присутніх з деякими виробами з солоного тіста, які вони виготовили з гуртківцями, а також з виробами, які виготовила самостійно. На даному Майстер-класі вихователям було запропоновано виготовити виріб "Подарунок мамі". Пастухова Л.А. розкрила декілька секретів роботи з солоним тістом. А далі вихователі із задоволенням приступили до виготовлення. Слід зазначити, що кожен вихователь добавив щось своє у свій виріб. Було помітно, що одним це дається легко, а для деяким потрібно було докласти зусиль. Проте виріб "Подарунок мамі" виготовили всі вихователі. Отримали насолоду від такої колективної, пізнавальної, творчої діяльності.

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 672 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz