П`ятниця, 29.03.2024, 11:37
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 04

30 січня 2015 року В м.Знам'янка відбувся дитячий турнір серед вихованців спортивних шкіл Знам'янки, Кіровограда та Олександрії.

Загалом в турнірі взяли участь 5 команд: Знам'янка-1, Знам'янка-2, Кіровоград-1, Кіровоград-2, Олександрія.

Ігри проходили по колу і місця розподілилися таким чином:

І – Кіровоград-1
ІІ – Знам'янка-1
ІІІ – Олександрія

Кращими гравцями турніру були: Бершадський В., Норов А., Ігранов Б. (КДЮСШ Знам'янка). Тренери-викладачі Лежненко М.Ю., Гавришевський Є.О., Федіна І.А.

Категория: КДЮСШ | Просмотров: 385 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.02.2015 | Комментарии (0)

Виконуючи завдання Базового компоненту про всебічний розвиток дітей дошкільного про розвиток художньо-естетичного сприйняття навколишнього світу дітьми дошкільного віку в ДНЗ №2 "Теремок" функціонують гуртки художньо-естетичного спрямування. Одним з яких є гурток "Художнє ліплення".

На нетрадиційних заняттях цього гуртка, які проходять як цікаве дійство, в якому дитина відчуває себе творцем та основним діячем, діти активно пізнають навколишній світ, через пальчики в роботі з солоним тістом. Оскільки старший дошкільний вік є важливим для створення сприятливих умов підготовки до школи, а саме підготовки руки до письма, то саме заняття в гуртку, де діти ліплять вироби з солоного тіста, надається така допомога. Даний гурток функціонує на базі нашого закладу понад 10 років. Керівник гуртка (вихователь Пастухова Лариса Анатоліївна) сама творить з солоного тіста чудові вироби, картини; брала участь у оформленні коридорів закладу даними виробами. Вона має великий досвід роботи з дітьми старшого дошкільного віку, а головне має талант. Тому вирішила поділитись ним з колегами.

Майстер-клас відбувся в методичному кабінеті ДНЗ №2. Кожен вихователь приніс з собою матеріал (солоне тісто, дощечки, стеки, вологі серветки). Спочатку Лариса Анатоліївна познайомила присутніх з деякими виробами з солоного тіста, які вони виготовили з гуртківцями, а також з виробами, які виготовила самостійно. На даному ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 669 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.02.2015 | Комментарии (0)

В.Сухомлинський говорив: "Турбота про здоров'я – це найважливіша праця вихователя. Від стану здоров'я, життєрадісності, бадьорості дітей залежить їхнє духовне життя, світогляд, розумовий розвиток, міцність знань, віра у свої сили".

У дошкільному віці закладаються основи здоров'я і довголіття, формується система рухових умінь і навичок, створює фундамент для виховання фізичних здібностей, розвиваються інші складові особистості, в тому числі морально – вольові якості, інтелектуальні здібності та естетичні ідеали.

Щоденні ранкові, гігієнічні гімнастики, фізкультурні заняття, фізхвилинки, фізпаузи, за гартувальні процедури, рухливі ігри, маршрути туризму, спортивні розваги, свята – ось далеко неповний перелік того, що проводять вихователі нашого дошкільного закладу №2 "Теремок" для покращення фізичного розвитку дошкільників. Проте, тільки тоді буде помітно позитивний результат, якщо проводити його будуть висококваліфіковані працівники, які знають методику проведення різних форм з фізичного виховання, а також враховують індивідуальні та вікові особливості дітей. Семінар "Фізичний розвиток дітей дошкільного віку", проведений у ДНЗ №2 "Теремок" мав на меті практичний показ основних видів рухів, які вихователі використовують у своїй роботі по фізичному вихованню. Були розглянуті такі основні рухи, як ходьба, біг, стрибки, рівновага, повзання ... Читати далі »

Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 613 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.02.2015 | Комментарии (0)

03 лютого 2015 року у м.Кіровоград відбулися навчання з питань цивільного захисту, у яких взяли участь начальник відділу освіти Н.Попова та керівники загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів міста. Заняття проведено відповідно до прийнятих рішень уряду щодо введення режиму підвищеної готовності на території України.

В ході занять, проведених представниками начально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, керівників навчальних закладів було ознайомлено з нормативною документацією у сфері цивільного захисту, алгоритмом дій щодо дій в умовах НС; надання домедичної допомоги постраждалим. Працівники навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності нагадали керівникам слухачам як діяти за сигналом оповіщення про загрозу або виникнення НС та як організувати евакуацію дітей у навчальному закладі. Крім того, повідомили про дії під час обстрілів та повітряних атак. Під час тренінгу учасники детальніше дізналися про засоби індивідуального захисту, їх види та правила користування ними.

Крім того , увагу присутніх було звернуто на посилення роз'яснювальної роботи щодо дій на випадок надзвичайних ситуацій. Опрацьовано ряд практичних дій у ситуаціях при поводженні з невідомими ... Читати далі »

Категория: Міськво | Просмотров: 447 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 04.02.2015 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz