Субота, 27.04.2024, 04:57
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Листопад » 17

12 листопада 2014 року у НВК "ЗШ І–ІІІ ст. №2 – ліцей" відбулося міське методичне об'єднання вчителів початкових класів на тему "Діяльнісний підхід у навчанні як чинник розвитку особистості молодшого школяра".

Розпочався семінар словами привітання учнів початкової школи до гостей. Після чого усі присутні подивилися відеокліп "Наче вулик наша школа", який познайомив з буднями учнів початкової школи та їх вчителів. Вся робота семінару була побудована і розподілена на блоки – теоретичний та практичний. Теоретичний блок містив у собі розгляд питань діяльнісного підходу у навчанні молодших школярів теоретичного характеру. Зі своїми напрацюваннями з цього питання поділилися Довженко К.В. та Локоть Т.О.

Учасники семінару відвідали урок української мови в 3–Б класі на тему "Префікси і прийменники". Провела його вчитель Рудакова Т.В., який був проведений за технологією проблемно-діалогічного методу. Урок вийшов енергійний, цікавий, результативний. В створених умовах діти змогли самостійно здобувати знання, міркувати, фантазувати, грати. У кінці уроку кожного учня чекав солодкий подарунок.

Вчитель початкових класів Сінокоп С.Ю. провела позакласний захід з літературного читання "Чарівниця осінь". У цікавій формі учні презентували свої роботи. Було приємно спостерігати як школярі працюють разом і отримують від цієї взаємодії неабияке задоволення. Цікаві завдання, пісні підвищили настрій учням. В очах дітей палав вогник цікавості, радості, захоплення. З великим задоволенням школярі здійснили відеопрогулянку, під час якої милувалися краєвидами осінньої природи у супроводі музичного твору Фредеріка Шопена "Осінній вальс". А на згадку про осінь школярі зробили осінні листочки своїми руками. Позакласний захід закінчився, а в учнів підвищилася віра у свої с ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 425 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

З 10 по 14 листопада в ДНЗ №7 "Козачок" пройшов Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему "Вогнище - романтично, проте дуже небезпечно!"

Дітвора, педагоги, батьки закладу прийняли активну участь у заходах Тижня.

Категория: ЗДО №7 | Просмотров: 507 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

В ДНЗ №8 "Світлячок" в групі "Калинка" вихователі Крамаренко І.Л. та Рогова В.Ю. разом з музичним керівником Паніною А.А., провели чудове свято Осені.

Наші вихованці - українці, отже і свято було проведено в українському стилі. Хлопчики були вдягнені у вишиванки, а дівчата в українські костюми, і на голівках були українські віночки.

Маленькі українці розказували вірші про чарівну пору року - осінь, співали про неї пісні, проводжаючи журавлів та танцювали танок з горобинками. Не обійшлось свято і без гостя Лісовичка, який розважав дітей своїми іграми.

Чарівна Осінь була гостею на святі. Із задоволенням діти допомагали ії збирати врожай з городу та виспівували її у віршах та піснях.

На згадку про себе Осінь подарувала діткам смачний пиріг, який діти смакували після свята.

Присутні гості та діти отримали велике задоволення від свята.

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 560 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

Цікаво і змістовно проходить тиждень "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно!" в групі №1 "Розвивайка" (вихователі Дундєва О.В., Мунтянова М.М.) ДНЗ №6 "Сонечко".

Тематичні заняття, досліди, ігри, вправи поповнили багаж знань дошкільнят про вогонь, його властивості, правила безпечної поведінки та дії в екстремальних ситуаціях.

Належну увагу було приділено і роботі з батьками: вихователь Дундєва О.В. виготовила яскравий інформаційний стенд "101" і буклет – пам'ятку "Азбука пожежної безпеки", а вихователь Мунтянова М.М. підготувала корисні консультації.


Педагоги ДНЗ №6 "Сонечко" в рамках тижня "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно!" впроваджували різні форми роботи: розваги, конкурси, бесіди (індивідуальні та групові), пошуково–дослідницьку діяльність, читання художньої літератури, театралізовану діяльність.

Щоб діти добре засвоїли правила поведінки при пожежі вихователь гр. №7 "Зернятка" Герич О.А. з дітьми д ... Читати далі »

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 704 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

З 10.11.2014р. по 14.11.2014р. в ДНЗ №5 "Калинонька", за планом міського Відділу освіти, проводиться Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно!" Вихователями було проведено безліч цікавих та пізнавальних занять, бесід, моделювання ситуацій, проведено консультації для батьків, виготовлено папки-пересувки та ширми, з дітьми читалися казки, оповідання, вивчалися вірші, розглядалися ілюстрації, малюнки з даного питання.

Слід відмітити розвагу "Від вогню багато користі і багато шкоди", яку підготувала музичний керівник Пасхалова К. М., яка скомпонувала у своєму заході і ляльковий театр, і багато повчально-розважальних ігор, загадок, прислів'їв про пожежу та її попередження.

Метою заходу було узагальнити знання дітей та вміння використовувати здобуте в повсякденному житті.

Окремою ланкою роботи педагогів ДНЗ №5 є організація взаємодії з родинами вихованців, саме тому організована загальносадова виставка "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно!" є результатом повсякденної співпраці вихователів та батьків. Велика подяка всім батькам, що відгукнулися і прийняли активну участь у проведені виставки, проявили свої творчі вміння.

Особливо хочеться відзначити:

  • Літвіна Богдана з татом за роботу "Пожежа"(макет); ... Читати далі »
Категория: ЗДО №5 | Просмотров: 520 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 17.11.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz