Середа, 24.04.2024, 20:28
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Листопад » 17 » Про пожежну безпеку дітям і батькам
09:58
Про пожежну безпеку дітям і батькам

Цікаво і змістовно проходить тиждень "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно!" в групі №1 "Розвивайка" (вихователі Дундєва О.В., Мунтянова М.М.) ДНЗ №6 "Сонечко".

Тематичні заняття, досліди, ігри, вправи поповнили багаж знань дошкільнят про вогонь, його властивості, правила безпечної поведінки та дії в екстремальних ситуаціях.

Належну увагу було приділено і роботі з батьками: вихователь Дундєва О.В. виготовила яскравий інформаційний стенд "101" і буклет – пам'ятку "Азбука пожежної безпеки", а вихователь Мунтянова М.М. підготувала корисні консультації.


Педагоги ДНЗ №6 "Сонечко" в рамках тижня "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно!" впроваджували різні форми роботи: розваги, конкурси, бесіди (індивідуальні та групові), пошуково–дослідницьку діяльність, читання художньої літератури, театралізовану діяльність.

Щоб діти добре засвоїли правила поведінки при пожежі вихователь гр. №7 "Зернятка" Герич О.А. з дітьми другої молодшої групи провела практичні дії в умінні правильно набирати телефонний номер "101" і називати своє прізвище та адресу проживання.


В рамках тижня "Вогнище – романтично, проте дуже небезпечно" музичні керівники Мельникова О.В. та Мережко Л.Л. ДНЗ №6 "Сонечко" поставили перед собою завдання на основі театралізованої діяльності продовжити знайомити дітей з правилами пожежної безпеки.

Під час проведення музичної розваги "Вогонь – ворог, вогонь – друг" закріпили знання дітей про те, який вогонь корисний, а також якої шкоди він може завдати при невмілому користуванні.

Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 702 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz