Четвер, 18.04.2024, 07:40
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Листопад » 17 » Міське методичне об'єднання вчителів початкових класів
17:34
Міське методичне об'єднання вчителів початкових класів

12 листопада 2014 року у НВК "ЗШ І–ІІІ ст. №2 – ліцей" відбулося міське методичне об'єднання вчителів початкових класів на тему "Діяльнісний підхід у навчанні як чинник розвитку особистості молодшого школяра".

Розпочався семінар словами привітання учнів початкової школи до гостей. Після чого усі присутні подивилися відеокліп "Наче вулик наша школа", який познайомив з буднями учнів початкової школи та їх вчителів. Вся робота семінару була побудована і розподілена на блоки – теоретичний та практичний. Теоретичний блок містив у собі розгляд питань діяльнісного підходу у навчанні молодших школярів теоретичного характеру. Зі своїми напрацюваннями з цього питання поділилися Довженко К.В. та Локоть Т.О.

Учасники семінару відвідали урок української мови в 3–Б класі на тему "Префікси і прийменники". Провела його вчитель Рудакова Т.В., який був проведений за технологією проблемно-діалогічного методу. Урок вийшов енергійний, цікавий, результативний. В створених умовах діти змогли самостійно здобувати знання, міркувати, фантазувати, грати. У кінці уроку кожного учня чекав солодкий подарунок.

Вчитель початкових класів Сінокоп С.Ю. провела позакласний захід з літературного читання "Чарівниця осінь". У цікавій формі учні презентували свої роботи. Було приємно спостерігати як школярі працюють разом і отримують від цієї взаємодії неабияке задоволення. Цікаві завдання, пісні підвищили настрій учням. В очах дітей палав вогник цікавості, радості, захоплення. З великим задоволенням школярі здійснили відеопрогулянку, під час якої милувалися краєвидами осінньої природи у супроводі музичного твору Фредеріка Шопена "Осінній вальс". А на згадку про осінь школярі зробили осінні листочки своїми руками. Позакласний захід закінчився, а в учнів підвищилася віра у свої сили. З'явилася зацікавленість до художньої літератури.

Семінар завершився майстер-класом по виготовленню маку – квітки Миру, який провела Мазур Л.І.. Всі присутні із задоволенням виготовляли квітку із тканини і ниток, яку отримали на згадку про семінар вчителів початкових класів НВК.

Категория: НВК №2 | Просмотров: 424 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz