П`ятниця, 26.04.2024, 10:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Січень » 08
24.12.2013 року вихованці групи дітей раннього віку №1 розпочали традиційні святкові ранки, які щорічно проводяться в закладі і відсвяткували свій Новорічний костюмований бал.

І діти, і батьки стали учасниками театрального дійства, яке створили для найменших музичний керівник Джулай Т.Г., вихователі групи – Сиромятнікова Л.В., Ковальчук Ж.А. та помічник вихователя Демяненко Н.М.

Велике задоволення отримали і діти, і батьки від "чарівних" зимових дарунків.

Велика подяка педагогам закладу за ретельну підготовку до проведення Новорічних свят у закладі.



27.12.2013 року разом з ведмедем і Машею вихованці групи №2 "Калинка" зібралися в залі для зустрічі Нового року.

Вихователі Шеремет В.А., Решетиловська Л.В. та музичний керівник Джулай Т.Г. разом зі своїми вихованцями перенеслися у атмосферу відомого мультфільму "Маша і ведмідь" і разом зі своїми вихованцями, співаючи Новорічні пісні, танцюючи та граючи чекали на Дідуся Мороза та подарунки. в залі панувала атмосфера свята та лунав веселий сміх.

Велика подяка педагогам закладу за ретельну підготовку до проведення Новорічних свят у закладі.



26.12.2013 року ... Читати далі »
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 1092 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

Урочисто та весело пройшли новорічні свята в нашій школі. Молодші учні щиро раділи казковим героям, а старшокласники - канікулам. Пухнаста ялинка прикрашала новорічні ранки та вечори.

Новорічний ранок запросив учнів молодших класів у казкову пригоду. Подорожуючи біля ялинки діти зустріли Діда Мороза, Снігуроньку, Мальвіну, Снігову Королеву, Попелюшку, Бабу Ягу, лікаря Айболить. І звичайно присутніх розважали розбійники, більше кумедні чим злі. Казкові герої водили разом з учнями хороводи, загадували новорічні загадки, грали у веселі ігри.

Під час новорічного вечора учні старших класів виконували інсценізування веселих новорічних пісень. Артисти та глядачі вдосталь насміялися. А завершився вечір новорічною дискотекою.

Новий 2014 рік не зустрічає нас міцними морозами та сніговим білосніжним покривалом. Тому традиційні зимові ігри на свіжому повітрі, на даний момент, не актуальні. Але учні знаходять цікаві заняття: відвідують новорічні свята, організовані підприємствами батьків, а також гуртки за інтересами, влаштовують спортивні ігри, подорожують країною, дізнаються щось нове про Україну та її жителів.
Категория: ЗШ №4 | Просмотров: 487 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

В останні дні грудня у всіх передсвятковий настрій, всі готуються до зустрічі нового року, чекають на новорічну казку, зимові дива.

Ось і в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа I-III ст. №2 - ліцей" відбулись новорічні ранки та вечори для учнів 1-11 класів.

Легким поступом крокував новий рік до святково – вбраної зали, головною прикрасою якої була лісова красуня – ялинка.

Учнів 1 – 4 класів принц із принцесою запросили на бал, на якому малята зустріли багато казкових героїв, допомогли Альоші Поповичу знайти розбійників та повернути Дідусю Морозу мішок з подарунками. Діти разом із казковими персонажами співали новорічні пісні, танцювали хороводи і потоваришували з символом 2014 року, конем Юлієм, який і запросив усіх на святкову дискотеку.

Учні 5 – 8 класів отримали змогу побувати у прямому ефірі "Новорічного TV каналу", на який завітав найпопулярніший дідусь нашої планети зі своєю онукою Снігуронькою, лісові "красуні" Баба Яга з Кікіморою, найвідоміший розбишака Чорт. Незабутнім залишиться танок циганочок та коня Юлія, який зміг знайти Снігуроньку та привести на свято новий 2014 рік.

Але який же прямий ефір без гарної пісні та чудового танцю? Яскраві та феєричні виступи вихованців 5 – 8 класів – незабутня подія в житті закладу, адже кожний клас старанно готувався до свята.

Прийшов час і новорічного вечора для учнів 9 – 11 класів або "Новорічної подорожі", в яку всі присутні ... Читати далі »
Категория: НВК №2 | Просмотров: 685 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

Усі люблять зимові канікули. Хоч вони й значно коротші за літні, зате завжди проходять весело та яскраво. Все тому, що на зимові канікули припадають улюблені свята – Новий рік та Різдво. Усі два тижні у ЦДЮТ панує святкова атмосфера.

Зимові канікули дають змогу перепочити від навчання, поспілкуватися з близьким, друзями та присвятити час улюбленим заняттям, тому що на канікулах більше вільного часу.

24 грудня в ЦДЮТ відбулися Новорічні свята. Діти поринули у справжню казку. Вихованці отримали незабутні враження від зустрічі з Дідом Морозом, Снігуркою, та іншими казковими персонажами, що їх супроводжували. Гуртківців розважали веселими іграми та запальними танцями, загадками та піснями. Всі діти були нагороджені солодкими подарунками.

30 грудня у перший день зимових канікул, відбувся конкурс "В майстерні Діда Мороза". Для того, щоб створити у ЦДЮТ святкову атмосферу, гуртківці своїми руками виготовляють чудові прикраси, за допомогою яких наш заклад у новорічні свята буде неймовірно красивим та чарівним.

Виготовляли новорічні витвори мистецтва як найменші, так і старші вихованці. Найактивнішу участь у виробленні прикрас, іграшок, гірлянд, святкового серпантину взяли гуртківці декоративно-ужиткового відділу.

Покоління змінюються, але одним із найцікавіших занять залишається перегляд мультиплікаційних фільмів, особливо у колі друзів. Діти гуртом обговорюють події мультфільмів. 31 грудня гуртківці отримали нагоду відвідати відео зал ЦДЮТ.

Канікули продовжуються, 2 січня у перший день канікул в новому році, гуртківці мали можливість прийняти участь у змаганнях з шахів. Шахи - щось більше, ніж просто гра. Це інтелектуальне проведення часу, в якому є певні художні властивості та багато елементів наукового. Для розумової роботи шахи означають те саме, що спорт для фізи ... Читати далі »
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 655 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

Новорічні свята – це найдивовижніша пора зими. Час, коли у передноворічну ніч збуваються дива, справджуються найпотаємніші надії та сподівання. Важливими подіями наповнені передсвяткові та святкові дні щороку, а для вихованців та учнів Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №7 очікування свят цього року відзначилося визначною подією – привітанням із 90-річчям Бобрової Марії Іванівни, учасниці бойових дій. якою опікуються вже не перший рік учні 6-го класу навчального закладу, в рамках акції "Зірка пам'яті".

Учні із задоволенням привітали цю чарівну жінку поважного віку, побажали їй довгих років життя, міцного здоров'я та висловили величезне бажання зустрітися з нею на 100-річчі з нагоди святкування її ювілею.
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 592 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

Свято Нового року – найчарівніша пора для кожної людини, починаючи з перших кроків у житті аж до самої старості. Це час, коли сповнюються мрії та бажання, справджуються сподівання та надії у краще майбутнє.

Коли наближається час передноворічних свят у кожній оселі відбувається чарівне дійство - підготовка до Нового Року, святкування Свята Миколая Чудотворця, який є для дітей чарівником та майстром див. Не оминають ці святкові клопоти і навчальні заклади, вихованці яких із задоволенням приймають участь у Новорічних святах. Не стала винятком щодо участі у заходах і Знам'янська ЗШ І-ІІІ ступенів №7.

Учні школи проявили свою творчість та майстерність у підготовці та проведенні Новорічних свят. Свято Миколая, яке щороку дарує вихованцям закладу безліч позитивних емоцій та подарунків, і цього року подарувало незабутні враження та емоції учням початкової школи, які зустрілися з Чарівником та його постійними супутниками – Янголами, прийнявши найщиріші побажання з наступаючим Новим Роком та побажаннями зростати розумними, чемними, вихованими та слухняними дітьми. Проведення ж Новорічних ранків – це свято, наповнене дивами та героями різних казок. Діти отримали позитивні враження, незабутні спогади та пам'ятні солодкі подарунки від найважлив ... Читати далі »
Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 531 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 08.01.2014 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz