П`ятниця, 26.04.2024, 00:15
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Січень » 8 » Зимові канікули в ЦДЮТ
11:03
Зимові канікули в ЦДЮТ
Усі люблять зимові канікули. Хоч вони й значно коротші за літні, зате завжди проходять весело та яскраво. Все тому, що на зимові канікули припадають улюблені свята – Новий рік та Різдво. Усі два тижні у ЦДЮТ панує святкова атмосфера.

Зимові канікули дають змогу перепочити від навчання, поспілкуватися з близьким, друзями та присвятити час улюбленим заняттям, тому що на канікулах більше вільного часу.

24 грудня в ЦДЮТ відбулися Новорічні свята. Діти поринули у справжню казку. Вихованці отримали незабутні враження від зустрічі з Дідом Морозом, Снігуркою, та іншими казковими персонажами, що їх супроводжували. Гуртківців розважали веселими іграми та запальними танцями, загадками та піснями. Всі діти були нагороджені солодкими подарунками.

30 грудня у перший день зимових канікул, відбувся конкурс "В майстерні Діда Мороза". Для того, щоб створити у ЦДЮТ святкову атмосферу, гуртківці своїми руками виготовляють чудові прикраси, за допомогою яких наш заклад у новорічні свята буде неймовірно красивим та чарівним.

Виготовляли новорічні витвори мистецтва як найменші, так і старші вихованці. Найактивнішу участь у виробленні прикрас, іграшок, гірлянд, святкового серпантину взяли гуртківці декоративно-ужиткового відділу.

Покоління змінюються, але одним із найцікавіших занять залишається перегляд мультиплікаційних фільмів, особливо у колі друзів. Діти гуртом обговорюють події мультфільмів. 31 грудня гуртківці отримали нагоду відвідати відео зал ЦДЮТ.

Канікули продовжуються, 2 січня у перший день канікул в новому році, гуртківці мали можливість прийняти участь у змаганнях з шахів. Шахи - щось більше, ніж просто гра. Це інтелектуальне проведення часу, в якому є певні художні властивості та багато елементів наукового. Для розумової роботи шахи означають те саме, що спорт для фізичного вдосконалення. Ця дивовижна, найдавніша гра особливо багато радості і задоволення приносить дітям. Гра в шахи розширює дитячий кругозір, вчить думати, бути уважним, запам'ятовувати, порівнювати, узагальнювати, передбачати, розвиває винахідливість і логічне мислення.

ЦДЮТ приділяє увагу найширшому залученню дітей до гри. З цією метою серед гуртківців проводяться різноманітні змагання. Особливо слід відзначити організацію таких ігор в канікулярний час.

03 січня відбувся виховний захід "Українські вечорниці". Метою заходу було ознайомити дітей з оберегами української родини, пробудити пізнавальні інтереси до історії свого родоводу, української нації, її культури і побуту; виховати глибокі почуття любові до батьків, роду свого, почуття пошани до людей, праці, гордості за майстерність родичів, близьких; сприяти розвиткові творчих здібностей дітей, бажання примножувати родинні традиції, берегти свою національну культуру.

Так, на зимових канікулах ніколи байдикувати, дуже багато справ. Потрібно всюди встигнути і сніговика зліпити, і покататися на санчатах та ковзанах, і весело провести час з друзями в ЦДЮТ.
Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 655 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz