П`ятниця, 26.04.2024, 02:00
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Січень » 8 » Новорічні свята в НВК
11:14
Новорічні свята в НВК
В останні дні грудня у всіх передсвятковий настрій, всі готуються до зустрічі нового року, чекають на новорічну казку, зимові дива.

Ось і в НВК "Знам'янська загальноосвітня школа I-III ст. №2 - ліцей" відбулись новорічні ранки та вечори для учнів 1-11 класів.

Легким поступом крокував новий рік до святково – вбраної зали, головною прикрасою якої була лісова красуня – ялинка.

Учнів 1 – 4 класів принц із принцесою запросили на бал, на якому малята зустріли багато казкових героїв, допомогли Альоші Поповичу знайти розбійників та повернути Дідусю Морозу мішок з подарунками. Діти разом із казковими персонажами співали новорічні пісні, танцювали хороводи і потоваришували з символом 2014 року, конем Юлієм, який і запросив усіх на святкову дискотеку.

Учні 5 – 8 класів отримали змогу побувати у прямому ефірі "Новорічного TV каналу", на який завітав найпопулярніший дідусь нашої планети зі своєю онукою Снігуронькою, лісові "красуні" Баба Яга з Кікіморою, найвідоміший розбишака Чорт. Незабутнім залишиться танок циганочок та коня Юлія, який зміг знайти Снігуроньку та привести на свято новий 2014 рік.

Але який же прямий ефір без гарної пісні та чудового танцю? Яскраві та феєричні виступи вихованців 5 – 8 класів – незабутня подія в житті закладу, адже кожний клас старанно готувався до свята.

Прийшов час і новорічного вечора для учнів 9 – 11 класів або "Новорічної подорожі", в яку всі присутні вирушили з Дідусем Морозом, Бабусею Ягою та Снігуроньками.

В цей казковий вечір ми відвідали з 9 – Б класом Францію з її чудовими танцями. Разом з учнями 10 – В класу здійснили візит до Об'єднаного Королівства, де зустрілися з Шерлоком Холмсом та Доктором Ватсоном. Учні 9 – В класу запросили всіх до Італії, де нас вітали Тото Кутуньо і Фея Бефана, пригощали виноградом та піццею. З учнями 10 – Б класу ми потрапили до екзотичної Японії, де побачили гарний танок з віялами. Отримали змогу разом з учнями 9 – А класу взяти участь у проекті "Міняю жінку" та вирушити до Індії.

Незабутнім залишиться карнавал, який ми відвідали у Бразилії разом з учнями 11 – В класу. Коли прибули до Росії, нас зустріли найвродливіші красуні запальним танком та найвідоміші "Буранівські бабусі".

В гостях добре, але вдома все-таки найкраще! Та й звичаї в Україні не гірші, а кращі. І це ще раз довели учні 11 – Б класу, продемонструвавши глядачам сучасні новорічні традиції України.

Гарні побажання, які обов'язково здійсняться в новому 2014 році лунали від казкових героїв, а головним подарунком і для героїв, і для глядачів була святкова дискотека!

Висловлюємо велику подяку на адресу адміністрації НВК, класних керівників, а головне – дякуємо всім учасникам новорічних заходів, які так вправно та майстерно виконували ролі казкових героїв. Щира подяка батькам за вихованих, талановитих, відповідальних, працелюбних і просто гарних дітей!
Категория: НВК №2 | Просмотров: 685 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz