П`ятниця, 26.04.2024, 07:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Листопад » 22 » Єдиний урок історичної пам'яті "80-ті роковини Голодомору – уроки минулого для майбутнього"
18:38
Єдиний урок історичної пам'яті "80-ті роковини Голодомору – уроки минулого для майбутнього"
Голодомор 1932 – 1933 років в Україні назавжди залишиться в пам'яті українців однією з найстрашніших сторінок нашого минулого. Голодний смерч над Україною забрав життя від семи до десяти мільйонів безневинних людських душ. Учителі початкових класів розповідали учням про ці страшні події . "Інтерв'ю з рідними" проведуть першокласники, переглянули ілюстрації "Тяжкі роки голодомору" учні других класів, дивились слайди "Голодомор в Україні" третьокласники, а учні четвертих класів переглянули презентацію про наслідки голодомору "Тяжкі роки голодомору".

22 листопада 2013 року у 7-В класі ЗШ І-ІІІ ступенів №3 (класний керівник Пишна О.І) відбувся незвичайний урок – урок пам'яті.

Мета цього уроку: вшановування пам'яті жертв Голодомору.

Девіз: Україна пам'ятає – світ визнає. Після проведеного заходу, учні зрозуміли жахи тогочасного періоду. Тисячі людей які померли в малому віці і навіть не бачили життя яким воно є насправді.

Молодь нашого часу, не може навіть уявити собі якою масштабною була ця трагедія. І ознайомившись з Національною книгою Пам'яті Голодомору та книгою Пам'яті м. Знам'янки , можна хоч на долю секунди опинитися на місці цих беззахисних і ні в чому не винних людей.

Згідно з Указом Президента України "Про заходи у зв'язку з 80-ми роковими Голодомору 1932-1933рр." в 9-А класі (кл. керівник Грабовська С.О.) був проведений урок пам'яті "Розп'ята душа на хресті всевишньої печалі (землякам, старим, молодим і ненародженим - жертвам голодомору 1932 – 1933рр. – присвячується).

Вчителі історії Бевз Людмила Василівна та Білокамінська Тетяна Іванівна в рамках єдиного уроку історичної пам'яті "80-ті роковини Голодомору – уроки минулого для майбутнього. Разом з учнями 11-А класу провели урок пам'яті "Голодомор 1932-1933 років".

Учні були схвильовані переглядом відеосюжетів, активно розповідали про наслідки цієї жахливої події для багатьох родин учнів класу, тема Голодомору не залишила нікого байдужим.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 638 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz