Неділя, 28.04.2024, 17:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2013 » Серпень » 23 » День незалежності в ДНЗ №2 "Теремок"
10:47
День незалежності в ДНЗ №2 "Теремок"
Педагоги ДНЗ №2 "Теремок" прагнуть виховати маленьких громадян патріотами України, тому так важливо плекати в них почуття любові до свого народу, його культури, до рідної землі. Цьому сприяють яскраві свята, які готуються і проводяться разом з родинами вихованців.

До святкування 22 річниці Дня незалежності України в ДНЗ №2 "Теремок" пройшло свято "Хай в серці кожної дитини живе любов до України".

У святково вбраному залі відповідною етноатрибутикою (рушниками, серветками, вишиванками, поробками з дерева, глини) пройшло дійство, куди були запрошенні діти старших груп "Гномики" (вих. Коханєвич А.О.), "Калинка" (вих. Ткаченко Т.В., Щава Н.В.), "Бджілка" (вих. Пастухова Л.А.) та середніх груп "Живчик" (вих. Коваленко О.П.), "Пізнайки" (вих. Корнієнко М.Г., Коломієць Ю.В.), а також батьки вихованців. І діти, і дорослі були у гарних українських нарядах. Муз.керівники Петліца Ю.О. та Полюхович Т.Д. підготували з дітками пісні "У нашій Україні", "Родинне вогнище", "Щебетала ластівочка"; таночки "Гопак", "Танок польових квітів", "Український козачок". Вих. Щава Н.В., Коханєвич А.О. підготували і провели з дошкільнятами цікаві та повчальні ігри, а саме "Пройди по колоді, перекинутій через річку", "Чия команда швидше вийде з оточення". Вих. Пастухова Л.А. провела гру "Склади квіти у віночок". Вих. Коваленко О.П., Коломієць Ю.В., Корнієнко М.Г. провели народну гру "Чий віночок найкращий". Поряд з цим діти продемонстрували вміння декламувати вірші на етнотематику. В кінці свята діти виконали танцювальну композицію під фонограму пісні "Моя Україна" у виконанні Н.Бучинської. А закінчилось дійство словами ведучої:

Хай із кожним днем міцніє Україна,
Своє коріння, діти, збережіть.
Нехай у серці кожної дитини
Про Україну пісня зазвучить!
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 2763 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz