П`ятниця, 29.03.2024, 03:44
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Серпень » 23
22 серпня в дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" було заплановано та проведено загальносадове свято Дня прапора та Дня незалежності України.

Під час даного заходу було проведено вихователем разом з дітьми бесіду про значення прапора та значення його кольорів.

Також вихованці підготували різноманітні таночки, пісні та рухливі ігри "баба куца" та "Струмочок". Всі отримали велике задоволення від такого свята.
Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 598 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

"Наш стяг – пшениця у степах
Під голубим склепінням неба"

Педагогічний колектив Знам'янської загальноосвітньої школи I-III ступенів №3 висловлює щирі вітання всім громадянам з Днем Державного прапора України!

Державний прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. Одним з першочергових завдань нашої школи є формування національної свідомості та громадянського патріотизму в учнівської молоді; виховання особистості, сповненої поваги до державної символіки, відчуття гордості та відповідальності за долю своєї держави.

Заступник директора з навчально-виховної роботи О. О. Кравцова присвятила свій виступ на нараді при директорові державній символіці України, розповіла про шлях творення української державності.

Директор школи О. І. Подвиженко привітала колектив зі святом та наголосила, що Державний прапор – це символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Олена Іванівна побажала натхнення у добрих справах, єдності та мужності задля процвітання нашої держави.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 576 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

Зусиллями батьків, педагогів і техпрацівників школа вчасно та якісно підготовлена до нового навчального року.
Категория: НВК №3 | Просмотров: 465 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

Напередодні Дня незалежності України В ДНЗ №4 "Ромашка" традиційно відбулися святкові заходи, під час яких вихованці мали змогу ознайомитися з історією Державного Прапора України, яка налічує кілька тисячоліть.

Заходи, присвячені відзначенню Дня Державного Прапора вихователі Закоморна С.А., Макущенко Н.А., Решетиловська Л.В. об'єднали зі святкуванням Дня Незалежності України.

В ДНЗ №4, педагоги закладу працюють над вихованням свідомих громадян, спонукають дітей розмовляти рідною мовою, вчать змалечку любити власну країну, її безмежну красу, пишатися тим, що ми — українці!!!
Категория: ЗДО №4 | Просмотров: 531 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

У сучасному світі економічних реформ розроблення та виконання заходів з енергоефективності стали ключовими для роботи в кожній галузі. Президентом України визначено курс на забезпечення енергетичної незалежності держави. На виконання Доручень Президента України щодо впровадження енергозберігаючих технологій виконавчим комітетом Знам'янської міської ради розроблено та впроваджено ряд проектів в освітянській галузі в ході підготовки навчальних закладів до нового навчального року. Так, протягом 20-22 серпня за участю міського голови І.Крижановського, начальника відділу освіти Н.Попової за рахунок коштів міського бюджету введено в експлуатацію реконструйовані теплотраси у Знам'янській загальноосвітній школі №7, дитячому дошкільному закладі №5; обладнано сучасними твердопаливними котлами з високим коефіцієнтом корисної дії котельні ЗШ №7, ДНЗ №4, що забезпечить економію витрат твердого палива та теплової енергії під час опалювального сезону. Міський голова І.Крижановський зазначив, що на сучасному етапі становлення нашої держави проблема енергоефективності є однією з найбільш актуальних, тому система заходів щодо її забезпечення повинна включати в себе як реалії сучасності, так і перспективи розвитку певної галузі. Протягом 2013 року здійснено такий комплекс заходів в освітніх установах міста.

Сприяє економії тепла заміна вікон та дверей. Зокрема, протягом 2013 року встановлено енергозберігаючі вікна у ДНЗ №7 та №2. Начальник відділу освіти Н.Попова зазначила ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 587 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

В ДНЗ №6 "Сонечко" (завідувач Остроушко І.І.) відбулося свято "Рідна Україно, любимо тебе!" присвячене Дню Прапора та Дню Незалежності України.

На святі були присутні діти, батьки, працівники ДНЗ та методист відділу освіти Скляровська Л.Д.

Розпочалося свято урочистим занесенням прапорів України та Знам'янки, святковим привітанням гостей. Лариса Дмитрівна поздоровила молодих педагогів з входженням в професію. Свято було у вигляді туристичного маршруту по різних цікавих зупинках. Діти з радістю побували в гостях у Лісовичка-Чорноліса, де закріпили знання про красу та багатство рідного краю. Зустрілися з космічним героєм Лунтіком, якому розповіли про Україну, яка знаходиться на планеті Земля, та познайомили з Сонячною системою. На слідуючій зупинці їх зустрічала чергова по станції; діти дізналися, що наше місто, це "залізничні ворота" нашої Кіровоградщини. Діти завітали на казкову галявину, в гості до дідуся і бабусі та згадали українські народні казки. Незабутні враження діти отримали в українській світлиці. Хлопці допомогли господині наносити води із криниці, а дівчата зліпити варенички. А потім перелічили всі українські страви, які готуються в дитячому садочку: смачний український борщ, м'ясні січеники, голубці, узвар, запашні пиріжечки та багато іншого. Завершилося свято спільним таночком та пригощанням дітей.

Цю радісну подію підготували і провели всі працівники ДНЗ №6 "Сонечко"
Категория: ЗДО №6 | Просмотров: 736 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

Педагоги ДНЗ №2 "Теремок" прагнуть виховати маленьких громадян патріотами України, тому так важливо плекати в них почуття любові до свого народу, його культури, до рідної землі. Цьому сприяють яскраві свята, які готуються і проводяться разом з родинами вихованців.

До святкування 22 річниці Дня незалежності України в ДНЗ №2 "Теремок" пройшло свято "Хай в серці кожної дитини живе любов до України".

У святково вбраному залі відповідною етноатрибутикою (рушниками, серветками, вишиванками, поробками з дерева, глини) пройшло дійство, куди були запрошенні діти старших груп "Гномики" (вих. Коханєвич А.О.), "Калинка" (вих. Ткаченко Т.В., Щава Н.В.), "Бджілка" (вих. Пастухова Л.А.) та середніх груп "Живчик" (вих. Коваленко О.П.), "Пізнайки" (вих. Корнієнко М.Г., Коломієць Ю.В.), а також батьки вихованців. І діти, і дорослі були у гарних українських нарядах. Муз.керівники Петліца Ю.О. та Полюхович Т.Д. підготували з дітками пісні "У нашій Україні", "Родинне вогнище", "Щебетала ластівочка"; таночки "Гопак", "Танок польових квітів", "Український козачок". Вих. Щава Н.В., Коханєвич А.О. підготували і провели з дошкільнятами цікаві та повчальні ігри, а саме "Пройди по колоді, перекинутій через річку", "Чия команда швидше вийде з оточення". Вих. Пастухова Л.А. провела гру "Склади квіти у віночок". Вих. Коваленко О.П., Коломієць Ю.В., Корнієнко М.Г. провели народну гру "Чий віночок найкращий". Поряд з цим діти продемонстрували вміння декламувати вірші на етнотематику. В кінці свята діти виконали танцювальну композицію під фонограму пісні "Моя Україна" у виконанні Н.Бучинської. А закінчилось дійство словами ведучої:
< ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 2758 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 23.08.2013 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz