П`ятниця, 26.04.2024, 18:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2012 » Червень » 14 » За підтримки народного депутата О.Єдіна
16:10
За підтримки народного депутата О.Єдіна
За ініціативи та фінансової підтримки народного депутата Єдіна Олександра Йосиповича та міської організації Партії регіонів п'ятеро учнів – вихованців станції юних техніків та будинку дитячої та юнацької творчості побували в м. Києві на У Всеукраїнській виставці-фестивалі "Обдаровані діти України", де представляли найкращі свої роботи серед інших 900 обдарованих дітей-учасників (вихованців 195 організацій з 24 регіонів України).

Це щорічний виставковий захід, що проводить Інститут обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України за підтримки Міністерства освіти й науки, молоді та спорту України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національного центру "Мала академія наук України", Київського палаці дітей та юнацтва.

Головна мета виставки-фестивалю – підтримка та надання можливості для творчого самовираження талановитих дітей та молоді України, презентація творчого потенціалу України, популяризація діяльності позашкільних навчальних закладів та творчих об'єднань, сприяння розвитку зацікавленості до проблем талановитої дитини в суспільстві.

Це видатна подія для наших обдарованих дітей та молоді, що допомагає реалізувати їх творчий потенціал у сфері культури, мистецтва, техніки, науки, спорту й інших сферах суспільної діяльності.

В умовах обмежених фінансових ресурсів міського бюджету кошти на участь обдарованої юні в таких заходах, на жаль, не передбачались. І лише завдяки спонсорській допомозі О.Єдіна й Партії регіонів діти міста Знам'янки мали змогу продемонструвати свої досягнення на Всеукраїнській виставці.

Кращі роботи учасників фестивалю розміщені у великому (на 225 сторінок) яскравому каталозі видавництва ТОВ "Інформаційні системи" під назвою "У Всеукраїнська виставка-фестиваль "Обдаровані діти України", в якому надруковані фотографії переможців та їхні найвдаліші роботи. Серед них – вихованці СЮТ: Шевченко Наталія та Нестерова Анна, учениці 9-А класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, які відвідують 5-8 років гурток "Технічний дизайн" (керівник Леонова Наталія Андріївна), з фотографіями робіт: "Равлик з парасолькою" (техніка виконання - робота з текстильними матеріалами); "Вітамінний колаж" (висипання з манки та малювання); "Кохання у великому селі" (ліплення з солоного тіста).

В книзі також опубліковано фото Маценко Марії, учениці 9-А класу навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – ліцей" та її фотороботи: "Стовпотворіння", "Околиці міста Знам'янка".

Участь дітей міста у Всеукраїнській виставці-фестивалі за дорученням відділу освіти успішно організовував директор станції юних техніків Подвиженко Геннадій Іванович, який і супроводжував до Києва дитячу делегацію, турбувався про збереження життя й здоров'я дітей, успішне й цікаве їхнє перебування у столиці України.

З гарними враженнями, багатьма фотознімками на пам'ять наші діти повернулись до рідного міста, гідно представивши свій творчий та інтелектуальний потенціал, популяризуючи дитячу й юнацьку творчість, здобутки позашкілля міста Знам'янки.

Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради виносить подяку народному депутату О.Єдіну та міській організації Партії регіонів за підтримку обдарованих дітей міста, допомогу у висвітленні їхніх талантів та обдарувань.

Такі заходи привертають увагу суспільства до інтелектуально творчої діяльності обдарованих дітей, сприяють можливостям їхнього творчого, інтелектуального, культурного самовираження, презентації позашкільної освіти.

Шановні учні-учасники виставки-фестивалю! Щиро бажаємо Вам подальшого ентузіазму, творчої наснаги у досягненні всіх ваших задумів і планів, здійснення мрій і особистісної реалізації!

Не бійтеся мріяти та діяти, бо від вас залежатиме майбутнє!

Завідувачка методичним кабінетом відділу освіти
Л.Шевченко

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 738 | Добавил: yura_ambrosoff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz