Четвер, 02.05.2024, 12:46
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Червень » 14
За ініціативи та фінансової підтримки народного депутата Єдіна Олександра Йосиповича та міської організації Партії регіонів п'ятеро учнів – вихованців станції юних техніків та будинку дитячої та юнацької творчості побували в м. Києві на У Всеукраїнській виставці-фестивалі "Обдаровані діти України", де представляли найкращі свої роботи серед інших 900 обдарованих дітей-учасників (вихованців 195 організацій з 24 регіонів України).

Це щорічний виставковий захід, що проводить Інститут обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України за підтримки Міністерства освіти й науки, молоді та спорту України, Національної академії наук України, Національної академії педагогічних наук України, Національного центру "Мала академія наук України", Київського палаці дітей та юнацтва.

Головна мета виставки-фестивалю – підтримка та надання можливості для творчого самовираження талановитих дітей та молоді України, презентація творчого потенціалу України, популяризація діяльності позашкільних навчальних закладів та творчих об'єднань, сприяння розвитку зацікавленості до проблем талановитої дитини в суспільстві.

Це видатна подія для наших обдарованих дітей та молоді, що допомагає реалізувати їх творчий потенціал у сфері культури, мистецтва, техніки, науки, спорту й інших сферах суспільної діяльності.

В умовах обмежених фінансових ресурсів міського бюджету кошти на участь обдарованої юні в таких заходах, на жаль, не передбачались. І лише завдяки спонсорській допомозі О.Єдіна й Партії регіонів діти міста Знам'янки мали змогу продемонструвати свої досягнення на Всеукраїнській виставці.

... Читати далі »
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 738 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 14.06.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz