Четвер, 02.05.2024, 04:08
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 28
24 березня - Всесвітній день боротьби з туберкульозом.

З метою більш широкого ознайомлення учнів з методами профілактики туберкульозу та на виконання листа Державного закладу "Знам'янська районна санітарно-епідеміологічна станція" всі загальноосвітні навчальні заклади міста взяли участь у місячнику боротьби з туберкульозом, який проводився в Україні під гаслом "Зупиніть туберкульоз протягом мого життя" у період з 24 лютого по 24 березня 2012 року.

В 3-11-х класах усіх ЗНЗ міста проведені диктанти за примірними текстами, які підготувала Знам'янська районна СЕС і які були надіслані в школи, оформлені санітарні бюлетені, проведені санітарно-освітні заходи.

Так, в ЗШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка на годинах спілкування в 3-11-х класах класними керівниками проведені бесіди з питань профілактики туберкульозу, історії виникнення та наслідків хвороби. До Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом серед учнів 8-10-х класів проведено конкурс листівок з теми "Зупиніть туберкульоз протягом мого життя". У період з 19 по 23 березня 2012 року учнями 8 класу проводились санітарно-освітні хвилинки, що містили в собі повідомлення з питань прояву та профілактики хвороби.

В ЗШ І-ІІІ ступенів №4 в 1-4-х класах проведені бесіди "Що таке туберкульоз", організований випуск стіннівок "Туберкульоз", які підготували учні 1-11-х класів. Члени шкільного учнівського самоврядування провели в 5-9-х класах інформаційні хвилинки "24 березня - Всесвітній день боротьби з туберкульозом".
Категория: Міськво | Просмотров: 882 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.03.2012 | Комментарии (0)

23 березня 2012 року в Знам'янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 відбулися загальношкільні батьківські збори. На них було розглянуто нагальні питання роботи школи. Адміністрація ще раз нагадала батькам порядок закінчення 2011/2012 навчального року.

Був оприлюднений звіт про роботу педагогічного та учнівського колективу школи, відмічені успіхи та проблеми, що зустрічалися на цьому шляху.

Готуючись до цього заходу педагогічний колектив прагне висвітити різні форми роботи з учнями показати результативність навчального та виховного процесу, вирішити спільні проблеми, що виникають в навчально-виховному процесі.

Цього разу батькам було представлено фотовиставку проведення місячника "У тандемі з рідною Україною", творчі роботи учнів, присвячені 95-річчю з Дня народження В.О.Сухомлинського, та літературно-музичне фольклорне свято "З Україною в серці". Щире захоплення у батьків та всіх присутніх викликали українські пісні у виконанні учнів школи.
Категория: ЗШ №6 | Просмотров: 796 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.03.2012 | Комментарии (0)

На виконання рішення обласної ради від 10 вересня 2010 року №958 "Про обласну програму правової освіти населення на 2011-2015 роки" та наказу управління освіти і науки Кіровоградської обласної державної адміністрації від 16 листопада 2011 року №523 щодо здійснення правової освіти населення з метою надання якісної правової освіти учням, їхнім батькам, педагогічним працівникам та обслуговуючому персоналу закладів освіти та відділом освіти було видано відповідний наказ та затверджені заходи по його виконанню.

У всіх загальноосвітніх школах, дошкільних та позашкільних навчальних закладах організовано навчання з правового всеобучу у формі університетів, лекторіїв, консультативних пунктів, оформлені куточки права тощо, видано накази, визначені відповідальні особи за правоосвітню роботу.

Правовий всеобуч здійснюється у відповідності до затверджених заходів відділу освіти, програм та планів на основі діагностування запитів учасників навчально-виховного процесу та відповідно особливостям навчального року, що обумовлені важливими суспільно-політичними подіями.

Забезпечується виконання плану роботи Знам'янської міської координаційної методичної ради по правовій освіті населення на 2011-2015 роки. Протягом І кварталу 2012 року відділом освіти було проведено два навчальних семінари з правової освіти для керівників підпорядкованих закладів, зокрема про внесення змін до законодавчих актів, прийнятих Верховною Радою, Кабінетом Міністрів та щодо роз'яснення актуальності соціальних ініціатив Президента України з питань пенсійної реформи, удосконалення системи соціального захисту населення, з питань реформування освіти, медицини із залученням спікерів - начальників відділів та управлінь виконавчого комітету Знам'янської міської ради, провідних фахівців юстиції, юридичного відділу міськвиконкому, пенсійного фонду.

Міський методичний кабінет постійно вивчає, узагальнює та розповсюджує перспективний педагогіч ... Читати далі »
Категория: Міськво | Просмотров: 1285 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 28.03.2012 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz