Субота, 27.04.2024, 01:38
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 01
    От і прийшла до нас красуня – осінь. І принесла вона в дарунок малечі яскраві сонячні дні, золоті та багряні листочки, незвичайні пригоди хмаринок, веселий дощовий оркестр…
    Розваги, присвячені осені, завжди пишні й радісні для малят. Традиційно в нашому садочку "Теремок" під час підготовки осінніх розваг музичні керівники та вихователі намагаються передати захоплення красою та багатством цієї оспіваної народом пори року, а також активізувати літні враження малят. Майже два місяці з дітьми проводиться планова робота вихователів по ознайомленню з ознаками, характерними особливостями осені, під час прогулянок, занять по природі, художній літературі, а на заняттях з малювання, ліплення, аплікації діти закріплюють ці поняття. Розучуються дидактичні, рухливі, народні ігри з осінньою тематикою; розучуються вірші, прислів'я, прикмети осені. Також паралельно проводять свою роботу музичні керівники, а саме: розучують пісні, хороводи, танці, музичні ігри на осінню тему. Відповідаючи темі розваг, у дітей були пошиті костюми овочів: помідор, капуста, огірочки, кабак, диня, цибуля, костюми грибочків, лісових мешканців, а також костюм Чарівниці – Осені. Дані розваги проводились у святково прибраному музичному залі, проте у кожної групи були свої декорації: осіннього лісу, городу з овочами, навіть осіннього кафе. У цьому році осінні розваги відбулись у таких групах:
  •     сер. гр. «Капітошка» (муз. керівник Єніна Ю.В., вих. Сітанова Н.М., Жук О.В.);
  •     сер. гр. «Полуничка» (муз. керівник Полюхович Т.Д., вих. Полєха О.Г., Філіпоненко М.Г.);
  •     старш. гр. «Живчик» (муз. керівник Єніна Ю.В., вих. Коваленко О.П., Рева О.В.);
  • ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1918 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.11.2011 | Комментарии (0)

  1.     В усіх дошкільних навчальних закладах відбулись "Осінні свята", де діти гарно вітали осінь, співали, танцювали, грали в ігри.
  2.     В ДНЗ №№ 2 "Теремок", 7 "Козачок" пройшли загальні батьківські збори, де батькам було представлено програму "Впевнений старт" для дітей старшого дошкільного віку та пройшло її обговорення.
  3.     Випущено буклет "Впровадження програми розвитку дітей старшого дошкільного віку "Впевнений старт" з досвіду роботи ДНЗ №2 «Теремок», який було представлено на обласній науково-методичній конференції в Кіровоградському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського.
Методист з дошкільного виховання
Л.Скляровська

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 608 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 01.11.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz