Субота, 27.04.2024, 07:35
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2011 » Жовтень » 31 » Зональна зустріч з представниками ОРЦОЯО
13:20
Зональна зустріч з представниками ОРЦОЯО
    28 жовтня 2011 року в м.Кіровограді на базі КНТУ пройшла зональна зустріч з представниками Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, щодо проведення ЗНО - 2012.
    У зустрічі взяли участь методист методичного кабінету, який відповідає за організацію та проведення ЗНО у місті, учні випускних класів та їх батьки, класні керівники, вчителі-предметники загальноосвітніх навчальних закладів міста.
    Учасники зустрічі мали нагоду дізнатися про організацію пробного тестування, реєстрація на яке розпочнеться з 01 по 30 листопада 2011 року на сайті ОРЦОЯО – www.test-center.od.ua – у розділі «Реєстрація на пробне тестування». У пробному тестуванні мають право взяти участь усі бажаючі, в тому числі учні 10 класів, де матимуть можливість на практиці ознайомитися з процедурою проведення ЗНО-2012, із змістом і формою тестових завдань з предметів, що цікавлять, з бланками відповідей та правилами їх заповнення та інструкцією щодо виконання тестів.
    Пробне тестування є платним для учасників і буде проводитися за кошти фізичних та юридичних осіб. Пройти пробне тестування можна тільки з двох предметів – кожний у різні дні, відведені для пробного тестування. Оплата проводиться для кожного предмету окремо та в разі неявки учасника кошти не повертаються (але він має право впродовж 3-х днів звернутися до відповідального за ПТ, й отримати примірник тестового зошита, бланки відповідей та правильні відповіді до завдань).

    Інформацію підготувала Стрілець В.В.

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 878 | Добавил: yura_ambrosoff | Теги: міськво, ЗОШ №3, канікули | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz