Субота, 20.04.2024, 12:56
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2011 » Жовтень » 5 » Діти, батьки, вихователі – гарний тандем для сучасного дошкільного закладу
19:15
Діти, батьки, вихователі – гарний тандем для сучасного дошкільного закладу
   «Діти, батьки, вихователі – гарний тандем для сучасного дошкільного закладу»
    Таким був девіз загальносадових батьківських зборів, які традиційно пройшли  у нашому садочку «Теремок».
    Відбулись вони 27 вересня не випадково, адже в цей день всі працівники дошкільних установ святкують своє професійне свято. Цими словами і розпочала свій виступ завідуюча ДНЗ №2 «Теремок» Мазур Олена Володимирівна. Зазначила, що це свято  людей особливої професії – ПЕДАГОГ. Адже, з одного боку, вона потребує глибоких знань, широкої ерудиції, філософського, логічного мислення, розуміння життя, а з іншого – доброти, людяності, теплоти, вміння розуміти і прощати, співчувати й водночас вимагати, одне слово – ЛЮБИТИ.  Також вона познайомила батьків з роботами по благоустрою садочку, які були виконані протягом року. Традиційно подякувала батькам, які допомогли в цьому, а саме: Єніну О.М., Святому О. М., Рябіч О.Л., Селюков Ю.О., Мусостов М.М., Леонов Ю.А., Родін С.О., Беліченко І.В. (який, до речі, ще не водить дитину у наш садочок, але уже поставив дві лави на майданчику) та іншим. Користуючись нагодою, хочеться ще раз подякувати всім батькам за посильну допомогу в облаштуванні груп та садочка в цілому. Також визначили нагальні проблеми на 2011 – 2012 навчальний рік. Надіємось на розуміння та допомогу з боку батьків наших вихованців.
    Виступила також вихователь – методист Чуракова Світлана Степанівна. Звернула увагу присутніх на те, що сьогодні дошкільна освіта зазнає істотних змін, з’являється багато інновацій різного характеру, спрямованості і значення, проводяться великі і малі державні реформи, втілюються новинки в організацію, зміст, методику, технологію навчання. Познайомила батьків з програмами розвитку дітей «Я у Світі», «Впевнений старт», за якими працюють педагоги в нашому садочку. Ознайомила громаду з успіхами у навчально–виховній роботі у 2010 – 2011 році. Разом з батьками дійшли консенсусу спільної праці вихователів та батьків по навчанню та вихованню дітей.
    На останок познайомили батьків з такими буклетами, як «Садочок «Теремок», «Організація гурткової роботи в ДНЗ», «Створення розвивального предметно–ігрового середовища в сучасному дошкільному закладі».
    До нашого спілкування долучились і вихованці нашого садочка «Теремок». Вони разом зі своїми вихователями та музичними керівниками підготували такі виступи:
  • гр. «Бджілка» ( ІІ мол. гр.) –  пісня «Калачі» - вих. Пастухова Л.А., Компанієць А.В., муз. керівник  Ніклонська Ж.П.;
  • гр. «Гномики» ( ІІ мол. гр.) – пісня «До дитячого садочка» - вих. Коханевич А.О., Шаповал Н.В., муз. керівник Єніна Ю.В.;
  • гр. «Калинка» (ІІ мол. гр.) – «Веселий таночок» - вих. Щава Н.В., Ткаченко Т.В., муз. керівник Єніна Ю.В.;
  • гр. «Капітошка» (сер. гр.) – пісня з дзвіночками «Осінь» - вих. Сітанова Н.М., Жук О.В., муз. керівник Єніна Ю.В.;
  • гр. «Полуничка» (сер. гр.) – хоровод «На лузі» - вих. Полєха О.Г., Філіпоненко М.В., муз. керівник Полюхович Т.Д.;
  • гр. «Живчик» (старш. гр.) – українська народна пісня у виконанні дитячого музичного оркестру – вих. Рева О.В., Коваленко О.П., муз. керівник Єніна Ю.В.;
  • гр. «Яблучко» (старш. гр.) – пісня – танок «На лужку – бережку» - вих. Скорик Л.В., Тараніна С.М., муз. керівник Ніклонська Ж.П.;
  • гр. «Пізнайки» (старш. гр.) – танок «Маленькі гуцулята» - вих. Коломієць Ю.В., Корнієнко М.Г., муз. керівник Полюхович Т.Д.
    Від цього сюрпризу батьки дітей отримали задоволення, гарний настрій та гордість за своїх діточок.
   Проблем у роботі дошкільного закладу не меншає і успішне їх розв’язання можливе лише за умови спільних зусиль працівників садочку та батьків. Адже наші діти – це справді наше майбутнє. А інвестиції в майбутнє необхідно робити постійно!





Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1172 | Добавил: yura_ambrosoff | Теги: Збори, ДНЗ №2 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz