П`ятниця, 29.03.2024, 10:27
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Жовтень » 05
    5 жовтня 2011 року на базі спецшколи-інтернат відбулося засідання обласної психолого-медико-педагогічної консультації, під час якого було проведене психодіагностичне обстеження учнів, що мають психофізичні вади та потребують встановлення індивідуальної форми навчання.
    Були запрошені та взяли участь методист методичного кабінету відділу освіти, який відповідає за психологічну службу міста (В.Стрілець), вчитель-логопед відділу освіти, завідувачка міською ПМПК (Н.Білоконь), практичні психологи та вчителі навчально-виховних закладів міста, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами за індивідуальною формою навчання.
    Практичні психологи мали нагоду відвідати Майстер-клас корекційного заняття для учнів 9-го класу, який проводила досвідчений вчитель-дефектолог Знам’янської спецшколи-інтернату Леонова Т.В.
    Працівникам міської психологічної служби було що почерпнути для власної практичної діяльності: велику кількість цікавих форм корекційної роботи основних пізнавальних процесів, які, мов калейдоскоп, почергово та з різним розумовим навантаженням змінювали один одне. Завдяки цьому діти не встигали втомлюватися, а присутні також залюбки взяли участь у вирішенні деяких логічних вправ.
Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 854 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

   «Діти, батьки, вихователі – гарний тандем для сучасного дошкільного закладу»
    Таким був девіз загальносадових батьківських зборів, які традиційно пройшли  у нашому садочку «Теремок».
    Відбулись вони 27 вересня не випадково, адже в цей день всі працівники дошкільних установ святкують своє професійне свято. Цими словами і розпочала свій виступ завідуюча ДНЗ №2 «Теремок» Мазур Олена Володимирівна. Зазначила, що це свято  людей особливої професії – ПЕДАГОГ. Адже, з одного боку, вона потребує глибоких знань, широкої ерудиції, філософського, логічного мислення, розуміння життя, а з іншого – доброти, людяності, теплоти, вміння розуміти і прощати, співчувати й водночас вимагати, одне слово – ЛЮБИТИ.  Також вона познайомила батьків з роботами по благоустрою садочку, які були виконані протягом року. Традиційно подякувала батькам, які допомогли в цьому, а саме: Єніну О.М., Святому О. М., Рябіч О.Л., Селюков Ю.О., Мусостов М.М., Леонов Ю.А., Родін С.О., Беліченко І.В. (який, до речі, ще не водить дитину у наш садочок, але уже поставив дві лави на майданчику) та іншим. Користуючись нагодою, хочеться ще раз подякувати всім батькам за посильну допомогу в облаштуванні груп та садочка в цілому. Також визначили нагальні проблеми на 2011 – 2012 навчальний рік. Надіємось на розуміння та допомогу з боку батьків наших вихованців.
    Виступила також вихователь – методист Чуракова Світлана Степанівна. Звернула увагу присутніх на те, що сьогодні дошкільна освіта зазнає істотних змін, з’являється багато інновацій різ ... Читати далі »
Категория: ЗДО №2 | Просмотров: 1169 | Добавил: yura_ambrosoff | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz