Четвер, 25.04.2024, 18:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №3
1 2 3 ... 28 29 »

Заклад дошкільної освіти №3 «Івушка» - Флешмоб єдності 

    Вихованці та працівники закладу дошкільної освіти №3 «Івушка» приєдналися до Всеукраїнського флешмобу єдності. У День єднання - 16 лютого 2022 року Державний Прапор України  піднято на будівлі ЗДО №3 «Івушка», а о 10:00 – виконано Державний Гімн, організована  робота щодо проведення заходів національно-патріотичного спрямування, в рамках відзначення Дня єднання, а саме проведені години спілкування, віртуальні екскурсії, подорожі до міні-музею патріотичного спрямування, бесіди, заняття, розваги.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 120 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.02.2022 | Комментарии (0)

День закоханих у книжки

  14 лютого - Міжнародний день книгодарування, що активно відзначається у всьому світі з 2012 року. Офіційно цей день можна назвати Днем закоханих у книжки. Заклад дошкільної освіти №3 «Івушка» приєднався до всеукраїнського флешмобу «Подаруй книгу», метою якого було  надихнути людей по всьому світу подарувати 14 лютого книгу – закладу, групі, другу, членам родини. Вважається, що у цей день мають об'єднатися і ті, хто дарує книги, і ті, хто прищеплює любов до читання. Адже книга – один із найцінніших винаходів людства, вона сіє правду, добро, любов; вона дасть нам відповіді на всі запитання і гарну пораду; навчить жити, любити і працювати заради щастя народу, заради самих себе і своїх рідних. Сьогодні без книги ми не можемо уявити своє життя, бо вона — постійний супутник, найкращий порадник у всіх життєвих ситуаціях і для малечі, і для школяра, і для зрілої, досвідченої людини. Недарма в народі кажуть: «Хто багато читає, той багато знає». Частіше заглядайте до скарбниці духовності — книг, з яких б'є невичерпне джерело мудрості!

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 110 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.02.2022 | Комментарии (0)

"ВАРЕНИК - ФЕСТ в закладі дошкільної освіти №3 "Івушка"

  В закладі дошкільної освіти №3 «Івушка» відповідно до річного плану було проведено онлайн ВАРЕНИК- ФЕСТ. Це душевне родинне свято об’єднало всі родини закладу в одну велику дружню родину. Це був перший фестиваль вареників, який проводився в закладі. Всі родини присвятили вечір приготування смаколиків, а потім ще довго обмінювалися рецептами приготування вареників. З чим тільки вони їх не готували: із картоплею, сиром, капустою, зі шкварками, вишнями, малиною, абрикосами, і навіть з пшоном. Вихованці закладу, педагоги та батьки будуть продовжувати українську традицію!

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 176 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.02.2022 | Комментарии (0)

"ЗДОРОВ'Я - ЗАПОРУКА УСПІХУ!"

  В закладі дошкільної освіти №3 «Івушка» відповідно до річного плану було проведено з 24 січня 2022 року по 28 січня 2022 року Тиждень здорового способу життя «Здоров’я – запорука успіху», метою якого було зберігати і зміцнювати здоров’я дітей, формувати розуміння необхідності дбати про своє здоров’я, берегти його, вчитися бути здоровим і вести здоровий спосіб життя, привернути увагу всіх учасників освітнього процесу (педагогів, дітей, їхніх батьків та колективу ДНЗ до питань фізичного розвитку та валеологічного виховання дошкільнят: їх важливості, різноманітності форм їх організації,поглиблювати і систематизувати знання дітей про свій організм, розвивати пізнавальну і рухову активність дошкільнят. Тиждень здоров'я минув плідно та творчо! 
Було проведено ряд заходів:
► заняття малювання "МИЛО ДЛЯ КИЦЬКИ МАРКІЗИ" 
► ряд бесід про дотримання правил здорового способу життя з батьками
► день здоров'я 
► індивідуальна робота "Догляд за зубами" 
► заняття ліплення "Калинове варення для хворих лисенят" 
► д\г "Корисно, шкідливо"  
► д/г "Ягода, овоч, фрукт" 
► СРГ "Лікарня" 
► елементи СРГ "Перукарня"(Салон краси) 
► СРГ "Кухня" 
► Д/г "Що потрібно Маші для купання" 
► спостереження за засобами та предметами гігієни.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 142 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.02.2022 | Комментарии (0)

60-річчя ЗДО №3 «Івушка»!!!

  Радісну подію відзначив 6 січня 2022 року  дошкільний навчальний заклад №3 «Івушка». Рівно 60 років тому (у 1952 році) маленькі дитячі рученята вперше відчинили двері  дитсадка, а оченята почали звикати до дивовижного світу, де оселилося безтурботне дитинство. Чимало цікавого було за цей час, багато вихованців вийшло з цих стін —випускники приводять вже своїх правнуків, онуків та діток в садок. За шість десятків років заклад випустив близько трьох тисяч дошкільнят, озброєних необхідними знаннями, вмінням працювати в колективі, вихованих і підготовлених до школи. 
Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям:
Вони до діточок приходять не на службу,
 На добру зустріч з нашим майбуттям. 
Вони несуть щодня любов і дружбу
 І просто віддають своє життя!
Ювілей - час підбиття підсумків, роздумів про досягнення, успіхи, плани на майбутнє. За ці роки дитячий сад пройшов довгий і важкий шлях не тільки становлення, але й накопичення педагогічного досвіду, підвищення якості роботи, творчого пошуку, поліпшення матеріально-технічної бази.
Святкування Дня народження садочка – це традиція, яка об’єднує дітей, педагогів  в один колектив, в одну сім’ю. Ювілей дитячого саду - це особливе свято, це справжній калейдоскоп дитячих голосів, бешкетних очей, посмішок і сміху, відкриттів і гри! 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 145 | Добавил: znamosvita | Дата: 11.01.2022 | Комментарии (0)

Засідання педагогічної спільноти  працівників дошкільних закладів 

   В закладі дошкільної освіти №3 «Івушка» 17 грудня 2021 року відбулося засідання педагогічної спільноти дошкільних працівників на тему: «Інноваційні технології в пізнавальній діяльності». Вихователями Оленою ПЛОТНІКОВОЮ та Мариною ХОМЕНКО запропоновано до перегляду заняття з вихованцями раннього та дошкільного віку із застосуванням технології «едьютейнмент». В.о. директора Світлана ФОМКІНА запропонувала до перегляду  презентацію «Технологія «едьютейнмент» в закладі дошкільної освіти» в форматі «печа-куча». Консультант Центру педагогічного розвитку педагогічних працівників Лариса СКЛЯРОВСЬКА прийняла активну участь у методично-педагогічному колоквіумі на тему: «Едьютейнмент: навчання як розвага». Засідання педагогічної спільноти дошкільних працівників було цікавим та пізнавальним.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 127 | Добавил: znamosvita | Дата: 20.12.2021 | Комментарии (0)

Тиждень пожежної безпеки «Добрий і злий сірничок»

   З 01.11.2021 року по 05.11.2021 року в закладі дошкільної освіти №3 «Івушка» було проведено Тиждень пожежної безпеки «Добрий і злий сірничок», метою якого було формування у дітей розуміння небезпеки, яку приховує вогонь та правильної поведінки у  надзвичайних ситуаціях, в рамках Тижня проведене  навчання працівників і дітей діям в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях. Свої враження від прочитаного і побаченого вихованці закладу відобразили в малюнках на протипожежну тематику. Педагогами закладу були проведені гра-тренінг  «Врятуй себе сам», практичний тренінг «Викликаємо пожежників», морально-етична бесіда «Мужні та хоробрі професії», відео уроки, мовні вправи, інтерактивні виставки малюнків, вирішення проблемних ситуацій.

 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 231 | Добавил: znamosvita | Дата: 05.11.2021 | Комментарии (0)

Тематичний тиждень знань дорожнього руху в ЗДО №3 «Івушка»

   У  ЗДО №3 «Івушка» пройшов тематичний тиждень знань дорожнього руху під гаслом «Вивчаємо,знаємо,виконуємо!».Вихованці протягом тижня ознайомлювались з дорожніми знаками та вивчали правила поведінки на дорозі. Продовжили знайомство з кольорами світлофора. На заняттях з захопленням будували світлофор з цеглинок,закріплюючи кольори світлофора,послідовність вмикання кольорів та їх значення на дорозі та під час руху на пішохідному переході. Не менш цікаво та активно вихованці брали участь в рухливих іграх та ігрових ситуаціях пов’язаних з виконанням правил та поведінки на дорозі, а саме: ігрова ситуація «Я-пішохід», «Я-пасажир» і т.д.
Не менш змістовно та активно були залучені батьки вихованців групи до тематичного тижня онлайн через Вайбер групу, вихователі ознайомили та нагадали правила дорожнього руху за допомогою пам’ятки під назвою : «Я  відповідальний пішохід» та електронною ширмою «Безпека на дорозі».

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 196 | Добавил: znamosvita | Дата: 21.09.2021 | Комментарии (0)

Перше вересня - День Знань, нових друзів зустрічай!

  Першого вересня в закладі дошкільної освіти №3 "Івушка" святкували День Знань. Це свято, наповнене радістю, цікавими іграми, зустрічами з казковими героями, справжніми друзями, це турбота про здоров’я і добробут малечі, це виховання майбутнього покоління української нації.
     Особливо радісно діти зустрічали клоуна та Карлсона  з  чарівними кульками з завданнями та кошиком солодощів. Линула дзвінкоголоса музика,яку з любов’ю підібрала музичний керівник Миронова О.В., спів улюблених пісень про осінь, про садок, про Україну, майданчик заповнювали цікаві ігри і забави, розваги з цифрами, різнокольоровими кубиками – все це надало святу особливого веселкового настрою, теплих барв довгоочікуваної осені.
Так мріється, щоб ця осінь стала для кожного малюка радісною, мирною, пізнавальною  та щасливою.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 250 | Добавил: znamosvita | Дата: 02.09.2021 | Комментарии (0)

Святкування з нагоди 25-ої річниці Конституції України в ЗДО №3 «Івушка»

 Я – українець. Є у мене право
На рідну мову та свою державу,
На гордий прапор золотисто – синій,
На щастя жити у такій країні.

    У дошкільному навчальному закладі №3 "Івушка" 25 – 29 червня 2021 року відбулися заходи, присвячені Дню Конституції, в яких активно  взяли участь дошкільнята, вихователі та батьки. У кожній групі цими днями були проведені тематичні заняття "Малятам про Конституцію України", «В кольорах української символіки»,на яких дітям в ігровій формі розповідалося про права та обов'язки кожної дитини, основні символи нашої держави. В старших групах були проведені онлайн-вікторини «Я – громадянин України», відеочелендж «Абетка прав дитини».
    Для здобувачів освіти середнього та молодшого дошкільного віку були проведені виставки малюнків «Знаю права. Виконую обов’язки» (в режимі онлайн та офлайн);
Родзинкою святкових урочистостей став музично-руховий флешмоб, який організувала музичний керівник Миронова О.В. 

 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 826 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.06.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz