Вівторок, 16.04.2024, 15:54
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » ЗДО №3
« 1 2 3 4 ... 28 29 »

Звіт в.о.директора закладу дошкільної освіти №3 «Івушка» Фомкіної  Світлани  Анатоліївни

    Звіт в.о.директора закладу дошкільної освіти №3 «Івушка» Відділу освіти знам’янської міської ради Фомкіної  Світлани  Анатоліївни про свою діяльність  перед батьками, колективом та громадськістю з питань статутної діяльності закладу за 2020 – 2021 н.р.

ЗВІТ 2021

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 1012 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.06.2021 | Комментарии (0)

Методичне об'єднання медичних сестер в ЗДО №3 "Івушка"

   В закладі дошкільної освіти №3 «Івушка» 18 червня 2021 року було проведено методичне об’єднання старших медичних сестер на тему: «Дотримання протиепідемічних заходів в період адаптивного карантину в ЗДО» за присутності консультанта  Центру педагогічного розвитку Лариси Скляровської. В ході методичного об’єднання проведено методико-педагогічний дайджест, в рамках якого наголошено на Постанові Кабміну щодо введення в дію карантинних обмежень, на Постановах Головного санітарного лікаря країни, визначено спільне та відмінне в Постановах, надано рекомендації щодо дотримання протиепідемічних заходів в період адаптивного карантину. Проведено семінар – воркшоп «Використання дезінфекційних розчинів під час адаптивного карантину в ЗДО задля профілактики COVID-19, спричиненого коронавірусною інфекцією», в ході якого спостерігалася висока інтенсивність групової взаємодії, активність, самостійність учасників, залучений їх актуальний досвід та особисті переживання стосовно даного питання. Учасники переглянули відеопрезентацію щодо дотримання протиепідемічних заходів в ЗДО №3           «Івушка». Консультантом Центру пед ... Читати далі »

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 1064 | Добавил: znamosvita | Дата: 22.06.2021 | Комментарии (0)

Засідання Школи передового досвіду з проблеми "Реалізація завдань довкілля в сучасному педагогічному просторі"

В закладі дошкільної освіти №3 " Івушка" було проведено засідання Школи передового досвіду з проблеми : " Реалізація завдань довкілля в сучасному педагогічному просторі. Інновації в дошкіллі". В роботі Школи передового досвіду прийняла участь консультант Центру професійного розвитку Лариса Скляровська та керівник Школи передового досвіду директор ЗДО №2 " Теремок" Олена Мазур. В ході роботи було переглянуто матеріали педагогічного відеосалону на тему: " Використання інноваційних технологій в пізнавальному розвитку дітей дошкільного віку" та Фестивалю дидактичних ігор з використанням кругів Луллія. Консультантом Ларисою Скляровською були надані методичні рекомендації щодо використання інноваційних технологій в пізнавальному розвитку дітей дошкільного віку.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 541 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.05.2021 | Комментарии (0)

Засідання методичного об’єднання музичних керівників

    21 травня 2021 р. в ЗДО №3 «Івушка» було проведено методичне   об’єднання музичних керівників з проблеми: «Формування та розвиток творчих здібностей дітей в процесі музичної діяльності в закладах дошкільної освіти», в ході якого був проведений семінар-практикум на тему: «Використання системи елементарного музикування Карла Орфа в освітньому процесі дошкільного навчального  закладу» метою якою було підвищення  професійного рівня музичних керівників, та уміння використовувати нові технології Карла Орфа в розвитку музичних здібностей дітей. Розглядалось питання про популяризацію педагогічної концепції Карла Орфа.                            
    В роботі методичного об’єднання прийняла участь консультант Центру професійного розвитку Лариса Скляровська, якою були надані методичні рекомендації музичним керівникам щодо розвитку творчих здібностей в професії музичної діяльності. Музичні керівники проявили свою творчість та організацію у виконанні практичних завдань. Було обговорено питання про розвиток музичних здібностей дітей та організацію музично-ритмічних вправ на музичних заняттях. На семінарі була надана практична допомога керівникам музичного об’єднання  Оленою Мироновою  щодо удосконалення професійної майстерності в області музичної творчості.

... Читати далі »

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 515 | Добавил: znamosvita | Дата: 24.05.2021 | Комментарии (0)

Бесiди з дiтьми, спрямованi на формування загальних уявлень про вiйну, про бiль та втрати, якi вона принесла

  В   ЗДО  № 3  «Iвушка»  в І молодшiй   групi №1 « Капітошка»  до  Дня  Перемоги   проводилися  бесiди з дiтьми, спрямованi на формування загальних уявлень про вiйну, про бiль та втрати, якi вона принесла, а також про радiсть та щастя, яке отримали люди вiд  довгоочiкуваноi перемоги. На заняттях  з малювання, використовуючи нетрадицiйну технiку малювання, малюки вчилися малювати червоний мак, який є символом  Дня  Примирення  та  пам’ятi, Дня Перемоги в II свiтовiй вiйнi. А  рухливi   iгри, в які з великим задоволенням грають вихованці,  допомогають уявити себе справжнiми вiйськовими лiтаками.

 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 701 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.05.2021 | Комментарии (0)

Фестиваль ранкової зарядки  

  В закладі №3 «Івушка» вихованці ІІ молодшої групи прийняли участь у фестивалі ранкової гімнастики, виконали вправи з парашутом, з великим задоволенням виконували дані вправи, розвиваючи спритність, швидкість реакції, окомір, координацію рухів, швидкість, увагу, уяву; виховуючи вміння діяти в колективі узгоджено; творчість, самостійність і ініціативу в рухово-ігрових діях, емоційну чуйність.

Відео

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 106 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.04.2021 | Комментарии (0)

Група № 1 «Капiтошка» ЗДО №3 «Iвушка» прийняла участь у фестивалi ранковоi гiмнастики

  Група № 1 «Капiтошка» ЗДО №3 «Iвушка» прийняла участь у фестивалi ранковоi гiмнастики. На гiмнастицi «Кольоровi кулi», дiти виконували вправи, спрямованi на дисциплiнованiсть, органiзованiсть, бажання займатися фiзичними вправами та створення позитивного настрою.

Відео 1          Відео 2

 

 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 162 | Добавил: znamosvita | Дата: 07.04.2021 | Комментарии (0)

Тиждень з техніки безпеки та життєдіяльності  

   В рамках тижня з техніки безпеки та життєдіяльності, дня цивільної оборони  «Безпека людини в небезпечних ситуаціях» в ЗДО №3 «Івушка» проведено ряд заходів по роботі з дітьми  групи:
1.Вікторина «Правила дорожнього руху»,   в ході якої діти повторили та розширили знання з правил дорожнього руху, ознайомились з місцями безпечного переходу проїжджої частини дороги, залізничної колії, із дорожніми знаками, закріпили правила безпечної поведінки на вулицях, уміння орієнтуватися на вулицях міста, культуру поведінки.
2.Бесіда «Правила поводження біля залізничної колії», мета якої :закріпити знання дітей правил поводження біля залізничної колії, як пішоходи та як пасажири; виховувати обережність, відповідальність, обачність.
3.Перегляд мультфільму «Азбука безпеки тітоньки Сови. Метро і залізниця», після перегляду закріпили знання дітей з правил техніки безпеки.
4.Дидактична гра «Цікаві задачки про дорожні порядки», мета якої дати можливість дітям самостійно проаналізувати  та дати оцінку діям героїв, їх поведінці відповідно до правил дорожнього руху  та техніки безпеки.

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 114 | Добавил: znamosvita | Дата: 29.03.2021 | Комментарии (0)

150 років з дня народження Лесі Українки 

    «Нехай мої струни лунають.
Нехай мої співи літають
По рідній коханій моїй стороні”

 25 лютого 2021 року виповнилось 150 років з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) - видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з центральних постатей національної культури.
    Враховуючи винятковий внесок Лесі Українки у розвиток української літератури, у культурне, освітнє та суспільно-політичне життя України з 22 по 25 лютого 2021 року в закладі дошкільної освіти № 3 «Івушка» проходили урочисті заходи щодо відзначення дня народження Великої письменниці.
    В закладі дошкільної освіти № 3 «Івушка»  з нагоди відзначення 150-річчя були проведені тематичні та комбіновані заняття, виставки дитячої літератури, поетичні конкурси, вікторини, віртуальні екскурсії  та екскурсії до патріотичного міні-музею, конкурс малюнків за творами Лесі Українки.

  

 

 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 120 | Добавил: znamosvita | Дата: 25.03.2021 | Комментарии (0)

День який явив світові великого сина 

    «Благословен той день і час,
Коли прослалась килимами
Земля, яку сходив Тарас
Малими босими ногами…»


 В історії завжди залишаться імена, які з гордістю вимовляє людство, до яких належить й ім’я великого українського поета Тараса Григоровича Шевченка. Весь всій могутній талант він присвятив служінню народові. І сьогодні, живучи у вільній незалежній державі, ми з гордістю згадуємо Великого Кобзаря. Бо він убрав у себе безсмертне дихання душі. Бо він такий великий і незбагненний, як життєдайний дощ, як весняний вітер, як ясне сонце, як щедра рідна земля. З минулого віку й до наших часів, а далі – у майбутнє, у нові віки.
 В закладі дошкільної освіти №3 " Івушка"   – 9 березня відзначають, як День, який знаменував у історичному розвитку початок нового відліку, день, який явив світові 1814 року Великого сина України, геніального поета і художника, гуманіста – просвітителя і громадського діяча, мислителя і Пророка, полум’яного борця за щастя людства.

  

 

 

Категория: ЗДО №3 | Просмотров: 118 | Добавил: znamosvita | Дата: 16.03.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz