Субота, 27.04.2024, 23:48
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Листопад » 6 » У Знам'янській міській територіальній громаді проведено Першість міста з баскетболу серед команд юнаків
00:18
У Знам'янській міській територіальній громаді проведено Першість міста з баскетболу серед команд юнаків

Першість міста з баскетболу 5х5  серед команд учнів (юнаки) закладів загальної середньої освіти Знам’янської міської територіальної громади завершено

   Сьогодні, 05 листопада 2021 року, завершено проведення Першості міста з баскетболу 5х5 серед команд учнів (юнаки), 
 старшої вікової ланки закладів загальної середньої освіти Знам’янської міської територіальної громади.
     За підсумками проведення відбіркових ігор, які тривали з 02 по 04 листопада 2021 року, визначилися команди закладів, які отримали право виборювати призові місця у фіналі змагань.
За результатами турнірної таблиці фінальних ігор Першості міста з баскетболу серед команд юнаків, маємо наступні результати:
І місце у напруженій боротьбі  протягом відбіркових та фінальних ігор, отримала команда учнів НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія», виборовши перемогу на фіналі  у команди учнів НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» (ІІ місце) з рахунком 38:36.
Почесне ІІІ місце, з рахунком 47:21, виборола команда Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 6 у команди Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 7, залишивши її на 4 місці.
З рахунком 22:18, на користь Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім.Т.Г.Шевченка (5 місце), завершилася гра з командою Знам’янської ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 (6 місце).
Команда Петрівського НВК «ДНЗ-ЗНЗ І-ІІІ ступенів» - 7 місце.
       За підтримки органів місцевого самоврядування - Знам'янської міської ради, спільної роботи відділу освіти,   відділу молоді та спорту Знам'янської міської ради, Призерів змагань цього  дня  нагороджено грамотами виконавчого комітету Знам'янської міської ради та медалями відповідно до  зайнятих І-ІІІ місць. 
Крім того,  грамотами виконавчого комітету Знам'янської міської ради відзначено кращих гравців Першості міста з баскетболу, якими стали:
учень 11-А класу НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» Круванд Ігор та учень  9-А класу НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» Овсепян Арман.
Команда Переможців Першості  міста з баскетболу серед юнаків -  НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» отримала перехідний Кубок, який перейняла  від команди переможця минулого року  у відповідних змаганнях з баскетболу -  Знам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів #6.

Розділити радість перемоги учасників, висловити слова підтримки та привітати усіх із проведенням та завершенням у 2020/2021 навчальному році Першості міста з баскетболу серед команд юнаків, а  також вручити нагороди відповідно до отриманих командами результатів, цього  дня до спортивної зали Знам'янської Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи завітали: керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Знам'янської міської ради Лілія Іванівна Меренкова , начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської міської ради Ладожинська Руслана Анатоліївна та фахівець відділу освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради (консультант комунальної установи "Міський центру професійного розвитку педагогічних працівників Знам'янської міської ради") Лисакович Володимир Володимирович.
     Дякуючи злагодженій роботі педагогічних працівників закладів освіти міста, відповідальних за участь команд у Першості міста з баскетболу цьогоріч, а  також адміністрації та тренерсько-викладацькому складу секції "Баскетбол" Знам'янської Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи (головний суддя змагань - Добрянський Микола Аврамович, секретар змагань - Брижицька Світлана Владиславівна) змагання відбулися на найвищому організаційному рівні та з дотриманням усіх вимог.
     Вітаємо переможців змагань сьогоднішнього дня та очікуємо на яскраві результати від ігор Першості міста з баскетболу серед команд дівчат, які заплановані на 09-12 листопада 2021 року. На переможниць змагань у Першості міста з баскетболу серед команд дівчат також очікують нагородні матеріали у вигляді грамот та медалей кожній учасниці, відповідно до І-ІІІ місць, а також головний Приз змагань для команди- переможниці -  Перехідний Кубок.
Бажаємо успіху наступникам та вітаємо переможців!

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 227 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz