П`ятниця, 26.04.2024, 23:56
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Вересень » 14

Участь команди туристсько – краєзнавчого гуртка у IV етапі Кубку області зі спортивного орієнтування на території селища Гутницька, Олександрівської об’єднаної теріторіальної громади

   Днями команда туристсько- краєзнавчого гуртка «Турист» Знам’янського центру дитячої та юнацької творчості (керівник Петро Швайка), взяли участь у IV етапі Кубку області зі спортивного орієнтування, який цього року проходив у селищі Гутницька, Олександрівської об’єднаної територіальної громади Кропивницького район, на території лісового масиву Чута. Варто зазначити, що учасниками змагань стали 25 команд з різних куточків Кіровоградської області. Команда «Турист» Знам’янської міської територіальної громади була представлена учасниками у складі 9 осіб. 
За результатами проходження усіх рівнів учасники в особистому заліку мають: одне II місце - Лебедєва Анастасія (Д14), два III місця вибороли Гаджахмєдова Маргарита (Ж14) та Тихонов Владислав (Ч14). В командному заліку, команда «Турист» отримала залік за участь у IV етапі Кубку області зі спортивного орієнтування та має в своєму активі більше 110 балів, успішно тримаючись у десятці кращих команд учасниць. Позаду хвилювання, кропітка та виснажлива праця, а попереду ще два ... Читати далі »

Категория: ЦДЮТ | Просмотров: 187 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2021 | Комментарии (0)

Відбулося засідання локації №4  педагогічної серпневої (не)конференції "Нові формати освіти: навчаємо ефективно і з радістю"

   28 серпня на базі комунальної установи "Знам'янський інклюзивно-ресурсний центр Знам'янської міської ради"  відбулося засідання локації №4  педагогічної серпневої (не)конференції "Нові формати освіти: навчаємо ефективно і з радістю". Цільова  аудиторія: практичні психологи, вчителі -логопеди ЗДО, педагогічні працівники ЗЗСО, які працюють з дітьми з особливими освітніми потребами.
   Модератор локації - Мельник Л.А., директор КУ "Знам'янський ІРЦ Знам'янської МР".
Спікери : Рац О.В., практичний психолог Знам'янської ЗШ І-ІІІ ст. № 6; Білоконь Н.В., вчитель-логопед КУ "Знам'янський ІРЦ Знам'янської МР"; Акіменко Т.Г., вчитель-реабілітолог КУ "Знам'янський ІРЦ Знам'янської МР.

Категория: ІРЦ | Просмотров: 217 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2021 | Комментарии (0)

В РАМКАХ ОЛІМПІЙСЬКОГО ТИЖНЯ ТА ДО ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ ВІДБУЛИСЯ ЗАГАЛЬНОМІСЬКІ ЗАХОДИ СПОРТИВНОГО СПРЯМУВАННЯ

   10 вересня 2021 року, в рамках Олімпійського тижня та до Дня фізичної культури та спорту відбулися загальноміські заходи спортивного спрямування. 

Розпочалися вони з урочистої ходи вихованців закладів освіти,  спорту  та любителів спорту всіх вікових категорій. Колонна прямувала від міського Палацу культури до міського стадіону, де всі учасники ходи долучилися до загальноміської зарядки.
Знам’янський міський голова Володимир Сокирко привітав учасників заходу побажав всім здоров’я та спортивних досягнень.

-    Нехай ваші досягнення та натхненна праця і надалі примножують спортивну славу нашої громади! Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізкультури і спорту, взірцем для юних жителів нашої громади. Нехай принципи олімпійського руху: «Швидше, вище, сильніше!» супроводжують вас скрізь і завжди! , - зазначив очільник громади.

В святковій атмосфері нагородив вчителів фізичної культури та тренерів-викладачів КДЮСШ. В продовження свята було заплановано міські змагання серед учнівської молоді  «Ігри патріотів». 

Учасників змагань та в ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 182 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2021 | Комментарии (0)

 «ОЛІМПІАДА КІРОВОГРАДЩИНИ»

   10 вересня 2021 року на центральному стадіоні ім. М. Шишки в смт Олександрівка, з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту відбулися обласні комплексні змагання серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини». 
У заході взяли участь 13 команд із 16 заявлених команд громад Кіровоградської області.
Згідно Положення про проведення обласних комплексних змагань серед дітей та юнацтва «Олімпіада Кіровоградщини» Програма змагань складалася з п’яти видів:
1) Естафети з елементами футболу; 
2) Естафети з елементами баскетболу; 
3) Стрибки у довжину з місця;
4) Човниковий біг;
5) Стрибки через скакалку. 
Організаторами змагань виступили обласний центр "Спорт для всіх", управління молоді та спорту ОДА, департамент освіти і науки, обласне відділення НОК України за підтримки Олександрівської громади.
Знам’янську міську територіальну громаду на обласних змаганнях цього року представляла команда учнів навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» (керівники команди – вчителі фізичної культури Крисіна Олена Анатоліївна та Березій Ігор Сергійович).
За підсумками змагань спортсмени міста Знам’янки посіли дев’яте місце у загальному заліку команд-учасниць.

Відділ освіти виконавчого комітету
Знам’янської міської ради 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 160 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2021 | Комментарии (0)

Графіки відсутності та захворюваності здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти міста з 02.09.2021 по 14.09.2021 року

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 154 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2021 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 01 по 14 вересня 2021 року

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 272 | Добавил: znamosvita | Дата: 14.09.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz