П`ятниця, 26.04.2024, 03:11
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2021 » Квітень » 9 » До уваги учнів 11-х класів та їх батьків!
13:23
До уваги учнів 11-х класів та їх батьків!

До уваги учнів 11-х класів та їх батьків!  

   10 квітня 2021 року на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» відбудеться сесія пробного ЗНО-2021 року.
Відділом освіти здійснено необхідну роботу по створенню комфортних та безпечних умов для проведення процедури пробного зовнішнього незалежного оцінювання з дотриманням протиепідемічних вимог. Направлено відповідні листи з інформуванням про проведення пробного ЗНО на базі навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»  до відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, до Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградської області, забезпечено чергування у пункті медичного працівника. Пункт тестування забезпечено необхідними дезінфікуючими засобами для дотримання протиепідемічних заходів.
 Загалом у пункті тестування буде функціонувати 8 аудиторій з таких предметів: українська мова і література, українська мова, математика, історія України, біологія,фізика, англійська мова. До організації роботи пункту пробного ЗНО залучено 24 педагогічні працівники навчально-виховного комплексу.
Міністерство освіти і науки, Український і регіональні центри оцінювання просять учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.
Якщо учасник вирішить залишитися вдома, він зможе завантажити всі матеріали тестування, занести відповіді до спеціального сервісу, щоб визначити свої результати, не створюючи додаткових ризиків для здоров’я.
Незалежно від того, коли саме учасники проходитимуть оцінювання, для них буде доступна можливість завантажити тестові зошити з будь-яких навчальних предметів із переліку та пройти тестування вдома. 
Так, учасники, які проходитимуть оцінювання 10 квітня, зможуть занести свої відповіді до цього сервісу 10-14 квітня, тобто відповідно до попереднього плану. Результати пробного ЗНО (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) буде розміщено в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.
Всі учасники пробного ЗНО зобов’язані дотримуватися протиепідемічних заходів як до входу в пункти тестування, так і впродовж усього періоду оцінювання – учасники мають перебувати в масках, мати дезінфектори й користуватися ними, дотримуватися соціальної дистанції з іншими учасниками тестування, мати при собі ручки для роботи в тестових зошитах, захисні маски в достатній кількості.
З огляду на те, що епідеміологічна ситуація є швидкозмінною, просимо учасників напередодні оцінювання обов'язково зайти у свої кабінети на сайтах відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти та ознайомитися із актуальною інформацією щодо проведення пробного ЗНО.
За актуальної інформацією також слідкуйте на офіційних ресурсах Міністерства освіти і науки України а також на сайті українського центру оцінювання якості освіти.

Відповідальна особа відділу освіти
 за проведення ЗНО Наталя ЧЕРКАС

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 123 | Добавил: znamosvita | Теги: ЗНО2021 | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz