Середа, 17.04.2024, 02:34
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Квітень » 09

Динаміка відсутності та захворюваності здобувачів освіти з 01 березня по 09 квітня 2021 року

   

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 102 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.04.2021 | Комментарии (0)

Навчання з використанням технологій дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти міста Знам’янки продовжено до 16 квітня 2021 року  

   Відділ освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради інформує, що з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) серед учасників освітнього процесу міста Знам’янки навчання школярів 5-11 класів за дистанційною (змішаною) формою продовжено до 16 квітня 2021 року.
Учні 1-4 та 11 класів продовжують освітній процес за очною формою навчання.

Просмотров: 163 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.04.2021 | Комментарии (0)

Відвідування закладів дошкільної освіти з 16 березня по 09 квітня 2021 року

     

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 101 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.04.2021 | Комментарии (0)

Найцінніший із скарбів

Гімнастика, фізичні вправи, 
ходьба повинні міцно ввійти
в повсякденний побут кожного, 
хто хоче зберегти працездатність, 
здоров’я, повноцінне і радісне життя 
Гіппократ

   Природа обдарувала людину багатьма речами: розумом, здатністю любити, співчувати та брати на себе відповідальність за свої вчинки. Та, мабуть, найціннішим скарбом для будь-якої людини є її здоров’я. У період пандемії ми  розуміємо це як ніколи раніше. 
Надзавдання батьків і педагогів-прищепити дитині ціннісне ставлення до свого здоров’я і життя ще змалку. Саме з цією метою у навчально-виховному комплексі «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. № 2 –ліцей »    з 1- 8 квітня були організовані і проведені заходи з нагоди Всесвітнього Дня    здоров’я. До проведення заходів долучились 1-11 класи разом із вчителями- предметниками, класними керівниками, педагогами-організаторами. 
Учителі початкових класів і педагоги- організатори проводили веселі перерви з  іграми,  руханками і танцями  для 1-6 класів.  Адже для підвищення рухової активності найменших здобувачів освіти велике значення мають як фізкультхвилинки під час уроків,  так і динамічні перерви. Ігри та запальні танцювальні флешмоби  згуртовують дитячі колективи і збільшують упевненість у собі. У командній грі завжди можна відчути взаємопідтримку і взаємодопомогу.  Діти із задоволенням грали на перервах у відомі рухливі ігри "Струмочок", "Котись м'яч" і вивчили баг ... Читати далі »

Категория: НВК №2 | Просмотров: 134 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.04.2021 | Комментарии (0)

До уваги учнів 11-х класів та їх батьків!  

   10 квітня 2021 року на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» відбудеться сесія пробного ЗНО-2021 року.
Відділом освіти здійснено необхідну роботу по створенню комфортних та безпечних умов для проведення процедури пробного зовнішнього незалежного оцінювання з дотриманням протиепідемічних вимог. Направлено відповідні листи з інформуванням про проведення пробного ЗНО на базі навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»  до відділу поліції № 1 (м. Знам’янка) Кропивницького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, до Знам’янського МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградської області, забезпечено чергування у пункті медичного працівника. Пункт тестування забезпечено необхідними дезінфікуючими засобами для дотримання протиепідемічних заходів.
 Загалом у пункті тестування буде функціонувати 8 аудиторій з таких предметів: українська мова і література, українська мова, математика, історія України, біологія,фізика, англійська мова. До організації роботи пункту пробного ЗНО залучено 24 педагогічні працівники навчально-виховного комплексу.
Міністерство освіти і науки, Український і регіональні центри оцінювання просять учасників пробного ЗНО бути максимально відповідальними, дотримуватися рекомендацій медиків, правил соціального дистанціювання, не наражати себе та інших на небезпеку, стежити за самопочуттям перед тестуванням та за наявності симптомів ГРВІ залишатися вдома.
Якщо учасник вирішить зал ... Читати далі »

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 120 | Добавил: znamosvita | Дата: 09.04.2021 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz