П`ятниця, 26.04.2024, 06:59
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2020 » Грудень » 18

Статистика на долоні від Держстату

З метою спрощення доступу користувачів до офіційної статистичної інформації Держстат розробив мобільний додаток "Статистика в смартфоні".
Додаток – двомовний (українська й англійська) і надає можливість користувачам оперативно та зручно отримувати офіційну державну статистичну інформацію з наборів даних Держстату, розміщених на Єдиному державному вебпорталі відкритих даних data.gov.ua (наразі доступна інформація з 2015 року).
Статистична інформація у мобільному додатку згрупована за темами (галузями статистики): ВВП, населення, ринок праці, ціни, промисловість, сільське господарство, будівництво, транспорт, торгівля та інші, які відображаються в головному меню. Простий інтерфейс дозволяє швидко візуалізувати обрану інформацію.
Додаток працює на операційній системі Android і безкоштовно доступний для завантаження на Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.statinsmartphone).

Більш детальна інформація за посиланням: 

https://www.facebook.com/731367347022367/posts/1763972857095139/?d=n

 

Категория: Відділ освіти | Просмотров: 144 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.12.2020 | Комментарии (0)

Iнсайти нашого міста


З  метою активiзацii роботи з виховання в учнiвськоi молодi патрiотичних почуттів, любовi до рiдного краю на ocнoвi культурно-iсторичних цiнностей та необхiдностi  популяризацii наукової дiяльностi, розвитку  свiтогляду, пошуку  й пiдтримки обдарованоi учнiвської молодi, Управлiння   освiти i науки облдержадмiнiстрацii  започаткувало  проведення щорiчного обласного конкурсу наукових проектів «Iнсайти сьогодення вiд юних дослiдникiв Кiровоградщини».
Захист дослідницьких проєктів відбувся 10-12 грудня на платформі ZOOM в наукових відділеннях і секціях КМАНУМ.
Наукове відділення історії в секції «Історичне краєзнавство» ІІ місце здобули  учениці 10 класу НВК «Знамянська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Аністратенко Анастасія та Філіпченкова Аліна. Науковий керівник – Філіпова Світлана Миколаївна.
Наукове відділення філософії та суспільствознавства в секції «Соціологія» ІІ місце здобула учениця 9 класу НВК «Знамянська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» Грекова Валерія. Науковий керівник – Філіпова Світлана Миколаївна.
В номінації «Змістовне ведення дискусії» перемогу отримала учениця 10 класу НВК «Знамянська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Аністратенко Анастасія.
В номінації «Прикладний характер дослідження» перемогу отримав учень 10 класу НВК «Знамянська ЗШ І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Меренков Іван.
Пишаємося! Так тримати!
Бажаємо успіхів та перемог в подальших дослідженнях!

Категория: НВК №2 | Просмотров: 200 | Добавил: znamosvita | Дата: 18.12.2020 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz