П`ятниця, 26.04.2024, 09:02
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Грудень » 12 » 100 днів гімназиста
17:30
100 днів гімназиста

100 днів гімназиста

11 грудня в навчально-виховному комплексі «Знам`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія» відбулась урочиста посвята у гімназисти учнів 5-А класу з поглибленим вивченням англійської мови (класний керівник Петренко Віта Вікторівна) та 10-А класу з поглибленим вивченням української мови та літератури (класний керівник – Грабовська Світлана Олексіївна). 
У вітальній промові директор Подвиженко Олена Іванівна зазначила, що наразі у закладі діє 6 гімназійних класів і мають вони гарні здобутки: 53 призових місця у конкурсах і олімпіадах міського та обласного рівнів, з них майже половина – 25 – на рахунку «винуватців» свята. Олена Іванівна висловила впевненість у подальших успіхах гімназистів та побажала не зупинятись на досягнутому, а працювати над зміцненням бренду НВК школи-гімназії. 
Веселі пісні, запальний танок-флешмоб, привітання від молодших братиків і сестричок, а також гімназистів 6-А, 8-А та 11-А класів, сценка в стилі Конан-Дойля, "Інтелектуальний марафон",  відповідний музичний супровід – все це створило надзвичайну динамічність святкового заходу. Та все ж традиційним елементом Посвяти ось уже четвертий рік поспіль є «Клятва гімназиста», право проголосити яку цього року отримала нещодавно обрана головою учнівського самоврядування НВК учениця 10-А класу Жукова Марія. 
На завершення урочистостей гімназистам були вручені символічні подарунки, а ведучі свята, також учні гімназійного 11-А класу Камінський Станіслав та Шаріфова  Алсу запросили усіх сфотографуватися для літопису гімназії. 
Ще одну подію вписали в історію школи її учні!

Заступник директора з НВР Василенко Н.В.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 199 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz