Четвер, 09.05.2024, 22:42
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Листопад » 1 » Профорієнтація школярів закладів освіти міста
17:41
Профорієнтація школярів закладів освіти міста

Профорієнтація школярів закладів освіти міста 

    Цікавою та змістовною виявилася зустріч учнівської молоді 9-11 класів міста Знам’янка, відомого за його межами як «місто залізничників» з представниками Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка Лазаряна (ДНУЗТ), що відбулася 30 жовтня 2019 року на базі навчально-виховних комплексів «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» та «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія». 
    Профорієнтаційну діяльність з наданням вичерпної інформації про спеціальність «Локомотиви» факультету «Транспортна інженерія», основні спеціальні дисципліни ДНУЗТ, умови навчання, перспективи працевлаштування та можливості продовження навчання за міжнародною програмою на здобуття кваліфікації «Магістр» за відповідно обраними спеціальностями, а також аспірантурі та докторантурі вишу здійснювали: доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри Локомотиви Капіца Михайло Іванови і доцент кафедри Локомотиви, заступник декана транспортної інженерії із заочно-дистанційної форми навчання Кислий Дмитро Миколайович. 
    Учням продемонстровано відеоматеріали, що стали візуалізацією запропонованої  доповідачами інформації, надано інформаційно-роздаткові матеріали та запропоновано відвідати презентований увазі учнів заклад 23 листопада 2019 року – День відкритих дверей Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка Лазаряна.
 Поряд з тим, присутнім на зустрічі з питань профорієнтаційної діяльності інженером з охорони праці вагонно-ремонтного ДЕПО  в місті Знам’янка Бондаренко Олександром Васильовичем проведено розмову-застереження щодо дотримання правил безпеки на залізниці та поблизу колій, під час користування залізничним транспортом, акцентуючи увагу на важливості  недопущення протиправних дій та порушень, пов’язаних із збереженням життя та здоров’я людей. «Залізниця - це зона підвищеної небезпеки, причому двох видів: наїзду рухомого складу і ураження електричним струмом високої напруги. Це все свідчить про те, що знаходження в зоні залізниці може бути смертельно небезпечним, особливо для дітей. Однак, незважаючи на існуючі правила, деякі діти розважаються на залізничних коліях, чіпляються за автозчепи і підніжки вагонів, шукають забав, наражають себе на небезпеку для того, щоб розмістити екстремальне фото в соціальних мережах, виділитись серед друзів, не розуміючи, що ця забавка може стати останньою. Пам’ятайте, що залізниця являється зоною підвищеної небезпеки. Бережіть власне життя!» - зазначив Олександр Васильович. На завершення зустрічі діти отримали роздаткові наочні матеріали про правила безпеки на залізниці. 

Головний спеціаліст відділу освіти
виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради

Категория: Міськво | Просмотров: 183 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz