П`ятниця, 26.04.2024, 08:24
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Червень » 13 » Методичне об’єднання вчителів образотворчого мистецтва
09:53
Методичне об’єднання вчителів образотворчого мистецтва

Методичне об’єднання вчителів образотворчого мистецтва

У творчій діяльності розвиваються природні здібності дитини, формується вміння особистості ставити значущі цілі та їх досягнення, здатність дитини творчо реалізуватись в конкретних ситуаціях і бути готовими до запитів і потреб сучасного суспільства, що відзначаються постійними змінами.
Не менш важливим є і розвиток професіональних здібностей та творчого потенціалу і вчителів та , звісно, відповідність сучасним навчальним вимогам. 
Саме тому методичне об’єднання вчителів образотворчого мистецтва, що відбулося в НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 - ліцей» на початку червня 2019 року, було присвячено темі використання інтерактивних методів навчання та організації ігрової діяльності на уроках мистецтва, образотворчого мистецтва та художньої культури (керівник – І.Павленко). 
Педагоги обмінялися досвідом використання інновацйних технологій навчання на уроках та цікавими ігровими вправами для розвитку і самореалізації творчих здібностей дітей; обговорили питання створення умов для розвитку художньої творчості учня та розвитку творчої індивідуальності вчителя в позаурочний час.
Зацікавили педагогів практичною діяльністю незвичного формату методист методичного кабінету Марина Босненко та керівник методичного об’єднання Ірина Павленко. Майстер-клас з художнього ліплення дав можливість ознайомитися з цікавою технікою, поринути у творчість, розвинути фантазію та отримати естетичне задоволення. Питання, як застосувати такий метод на уроці поки що є відкритим, а от як прикрасити оселю власним виробом або створити барельєф вчителі засвоїли добре.
Творчі люди постійно йдуть вперед в роботі, щось вигадують, створюють, будують, стають ініціаторами цікавих ідей, бо знають як прикрасити повсякденне життя, побачити непомітне та зарядити своєю енергією інших.

Методист методичного кабінету М.Босненко
 

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 233 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz