Понеділок, 13.05.2024, 11:53
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Травень » 13 » Міське методичне об’єднання шкільних бібліотекарів
15:56
Міське методичне об’єднання шкільних бібліотекарів

Міське методичне об’єднання шкільних бібліотекарів

У Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбулося чергове методичне засідання шкільних бібліотекарів міста за темою: «Роль та місце бібліотеки закладу загальної середньої освіти у реалізації державної політики в сфері освіти: ідеї, досвід, перспективи»
З вітальним словом  привітання і побажанням плідної роботи до бібліотечних працівників  звернувся директор закладу Лядський В.А.
 Заступник директора  з виховної роботи  Соколова О.М. і бібліотекар   Андрєєва Т.Г. представили спільну розробку «Галерея ігрових бібліотечних вправ для здобувачів освіти». 
 В класі інформатики  учасники методичного об’єднання  не тільки  мали можливість закріпити  професійні навички  щодо  розподілу масиву  документів, згідно вимог Універсальної десяткової класифікації,  а й під керівництвом Соколової О.М.,  повправлятися у створенні власного продукту -   ігрових вправ,  використовуючи  сервіс  learningapps.
 Андрєєва Т.Г. презентувала форми  роботи з бібліотечним активом щодо ознайомлення з системою  універсальної десяткової класифікації і   правилами  її використання.  Присутні переглянули бібліотечний захід, під час якого незвичайно й креативно розкрито тему: «Співпраця бібліотекаря з активом щодо створення фонду бібліотеки згідно вимогам таблиць УДК».
Бібліотекар  Резніченко О.В. поділилася з колегами своїми  ідеями та досвідом роботи, щодо ролі та місця бібліотекаря в реалізації державної політики в сфері освіти.
Тему сучасного підходу до наочної популяризації бібліотечного ресурсу  через використання лепбуків та створення «Теріторії бібліотеки» в холі школи  презентувала  бібліотекар Богдан С.А..
 Наводнича І.П.  презентувала  форми роботи з учнями під час підготовки  до відзначення пам’ятних дат.
Методист методичного кабінету Остроушко І.І. провела майстер клас з виготовлення паперових рекламо-знарядь для покращення популяризації фонду бібліотек серед здобувачів освіти.

 

Методист методичного кабінету І.Остроушко

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 256 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz