Неділя, 12.05.2024, 13:33
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Квітень » 19 » Фестиваль  «Дружин юних пожежних»
14:40
Фестиваль  «Дружин юних пожежних»

Фестиваль 
«Дружин юних пожежних»


За багаторічною традицією нинішнього 2019 року 19 квітня  на базі Центру дитячої та юнацької творчості відбувся щорічний Фестиваль дружин юних пожежних.
До заходу долучилися 6 команд закладів загальної середньої освіти міста. Дружини юних пожежних оригінально, дотепно та з гумором мали можливість позмагатися в артистизмі, вокальній та хореографічній майстерності та, в той же час, найголовніше - нагадати про найважливіші правила поведінки у різних надзвичайних ситуаціях. 
Учасників Фестивалю цього дня вітали: міський голова Філіпенко Сергій Іванович, начальник Знам’янського міськрайонного відділу державної служби з надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області, підполковник служби цивільного захисту Ларіонов Владислав Сергійович. 
Поряд з тим, до складу суддівської колегії (журі) увійшли та були присутні: заступник начальника відділу освіти Черкас Наталя Леонідівна, головний інспектор Знам’янського міськрайонного відділу державної служби з надзвичайних ситуацій України в Кіровоградській області Бобоша Валерій Іванович, начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Знам'янської міської ради Ладожинська Руслана Анатоліївна, директор Центру дитячої та юнацької творчості Подвиженко Геннадій Іванович та  художній керівник міського Палацу культури Знам’янської міської ради Бойко Світлана Василівна.
    Представлені на Фестивалі команди вражали своєю неповторністю, креативністю, запальним духом та вибуховою енергетикою. По закінченню Фестивалю кожна команда отримала диплом за участь в різним номінаціях та цінні призи. 
    Призові місця вибороли команди учнів Знам’янської загальноосвітньої школи I – III ступенів №6 - почесне   -   III місце; команда учнів НВК «Знам’янська загальноосвітня школа I –III ступенів №3 – гімназія» - почесне  II місце та команда НВК «Знам’янська загальноосвітня школа I –III ступенів №2 – ліцей» - призове І місце.
     В перервах між конкурсами глядачі мали змогу насолоджуватись стильними танцювальними номерами від  Зразкового художнього хореографічного коллективу сучасного танцю  "Екстраверт" (керівник М.Стукаленко); хореографічного колективу естрадного танцю «Конфетті» (керівник М.Демків); зразкового художнього хореографічного колективу бального танцю «Перлина» (керівник Н.Залєвська) та чарівним співом від вихованців гуртка «Вокально-хоровий спів» (керівники Ж. Ніклонська та Ю.Бакай).
    Протягом всього дня зал Центру дитячої та юнацької творчості наповнювався чудовими мелодіями, шаленою енергією, позитивними емоціями та чарівними усмішками молоді. 
    Центр дитячої та юнацької творчості, як і завжди, гостинно відкрив  свої двері 19 квітня 2019 року учасникам Фестивалю Дружин юних пожежних міста та району, які цього дня продемонстрували усім охочим, знавцям та небайдужим глядачам свої знання, вміння та, головне – розуміння того, що «безпека кожного з нас – запорука щасливого життя». 
Заходи такого спрямування вкотре демонструють важливість їх проведення, мотивують учнів до засвоєння протипожежних правил, залучення до рядів Дружин юних пожежних з метою виховання у дітей зацікавленості професією пожежника – рятівника, виховання у них почуття патріотизму та любові до Батьківщини.


                                                                                   
Відділ освіти виконавчого комітету
 Знам’янської міської ради
 

Категория: Міськво | Просмотров: 291 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz