Субота, 11.05.2024, 17:03
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Квітень » 15 » Екологічний  квест
16:45
Екологічний  квест

Екологічний  квест

Квест - цікава форма роботи з дітьми,оскільки забезпечує їх активність,чергування різних видів діяльності та переживання ситуації успіху.
Цій проблемі було присвячено методичне об’єднання директорів та вихователів-методистів закладів дошкільної освіти міста. Методичне об’єднання відбулось на базі закладу дошкільної освіти №5 «Калинонька» з виїздом в музей-заповідник «Гайдамацька Січ» в селі Цибулеве. 
Було обговорено питання використання квест-технологій в роботі з дошкільниками в еколого-природничій освіті, шляхи пізнання природного довкілля ,алгоритм проведення освітнього квесту. Було представлено сценарії патріотично-екологічного квесту: «Моя Україна-я твоя дитина», заняття-квест з екологічного виховання «Як діти білочці допомогли»,музичне заняття-квест «Як діти сонечко з біди визволяли» та екологічний квест «На гостину до Лісовика». Всім присутнім було презентовано альбом-буклет «Екологічний квест, як освітня технологія». Засновник музею-заповідника «Гайдамацька Січ»-Володимир Вознюк ознайомив ,в ході екскурсії ,з історичним минулим нашого краю,побутом українців, славними козаками ,що жили та боролись за свободу рідної України. Віддали ми шану вдячності славному козаку  Мамаю, вклонившись  його пам’ятнику, що стоїть в Мамаєвому ярі.
Підводячи підсумки роботи методичного об’єднання,заступник начальника відділу освіти Н.Черкас, методист міського відділу освіти Л.Скляровська,директор закладу дошкільної освіти №5 «Калинонька» Л.Ткаченко звернули увагу на забезпечення результативності роботи педагогів в закладах дошкільної освіти,на форми та методи роботи з екологічного виховання.

Методист з дошкільної освіти 
методичного кабінету відділу освіти Л. Скляровська

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 507 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz