Субота, 11.05.2024, 00:25
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Квітень » 4 » Майданчик відкрито!
23:32
Майданчик відкрито!

Майданчик відкрито!

Урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям відбулося сьогодні на території навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія». Завдяки співпраці Кіровоградської обласної державної адміністрації та Знам’янської міської ради заклад отримав такий подарунок. 
Зі словами привітань, до учасників свята звернувся голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Кузьменко Сергій Анатолійович та голова Знам’янської міської ради Філіпенко Сергій Іванович, які привітали усіх присутніх і наголосили на тому, що відкриття такого сучасного майданчика надасть учням змогу проводити комфортні уроки та тренування з футболу. В ході проведення урочистого заходу право забити перший м’яч надано Кузьменку Сергію Анатолійовичу.
Футбольній команді закладу подарували набір м’ячів.
Діти з радістю вітали гостей, ділилися своїм позитивом: підготували танцювальний флеш-моб, вокальні композиції, випустили у небо повітряні кульки, як символ зміцнення спортивного життя школи. 
Перша гра з міні-футболу між командами закладів освіти міста відбулася на новому міні-полі новими м’ячами одразу ж після відкриття. У футбольному двобої змагалися команди навчально-виховних комплексів «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» та «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія». Перемогу у першій гру на футбольному полі здобула команда Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2-ліцей, з рахунком 2:1.
Свято вдалося! Цього дня всі отримали позитивні емоції, вболіваючи за змагання юнацьких команд, навіть прохолодна погода не завадила хорошому настрою учасників заходу. 

Відділ освіти виконавчого комітету 
Знам’янської міської ради

 

Категория: НВК №3 | Просмотров: 305 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz