Субота, 11.05.2024, 18:17
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2019 » Березень » 29 » Хочеш бути цікавим учням - будь зацікавлений сам
10:49
Хочеш бути цікавим учням - будь зацікавлений сам

Хочеш бути цікавим учням - будь зацікавлений сам


Скільки б ти не жив - усе життя слід навчатися.
Сенека

У щоденному вирі шкільних подій  педагог не завжди має можливість і час для спілкування з людьми, що прагнуть досягати професійних вершин та ведуть за собою інших, а між тим спілкування з професіоналами додає яскравого колориту вчительському життю. Тож відвідування різноманітних методичних заходів є своєрідним «ковтком свіжого повітря». 
27 березня вчитель української мови і літератури навчально-виховного комплексу «Знам`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія» Петренко Віта Вікторівна взяла участь у навчально-методичному семінарі «Формування компетентностей на уроках української мови та літератури в умовах переходу до Нової української школи», який був організований комунальним закладом «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» спільно з творчим об`єднанням «Соняшник». Захід був надзвичайно насиченим та змістовним.
Головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин Міністерства освіти і науки України Олена Юріївна Котусенко розповіла про особливості викладання української мови та літератури в умовах Нової української школи. Завідувач кафедри  українознавства Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія», кандидат філологічних наук, доцент, голова методичної комісії Всеукраїнської українознавчої гри «Соняшник» Ігор Олександрович Помазан акцентуав увагу на важливості формування в учнів якостей європейця та патріота. Учитель української мови та літератури Хустської гімназії-інтернату Хустської міської ради Закарпатської області, заслужений учитель України Олеся Василівна Калинич поділилася своїм педагогічним досвідом. 
Такі актуальні й цікаві зустрічі надихають і спонукають втілити отримані знання на практиці й ділитися власним досвідом з колегами.

Петренко В.В.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 222 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz