Неділя, 28.04.2024, 02:51
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Березень » 27

Педагогічний коучинг для молодих педагогів

В умовах модернізації освітньої системи підвищуються вимоги до педагога, його професіоналізму і особистісних якостей. Сьогодні стає очевидним, що розвиток конкурентоздатної особистості в  освітніх закладах різного типу неможливий без підвищення професійної компетентності  педагогів. Оскільки центральною у змісті сучасної освіти є особистість учня/вихованця, створення сприятливих умов для її становлення та розвитку на кожному етапі, то якість і міра цього розвитку виступають як показник роботи вчителів.  ... Читати далі »

Категория: Методичний кабінет | Просмотров: 314 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.03.2019 | Комментарии (0)

    Підсумкове засідання атестаційної комісії в ЗДО № 8

15 березня 2019 року відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ЗДО№8 «Світлячок», під час якого члени атестаційної комісії познайомилися з матеріалами, представленими педагогами, що атестувалися в 2018/2019 н.р. – вихователем-методистом Кучаєвою В.В. та вихователем Бєлугіною Ю.В. Матеріал, який вони зібрали, а це дидактичні посібники по роботі з сім’єю (досвід вих. Ю.Бєлугіної) та ознайомлення з рідним краєм (досвід вих.-методиста В.Кучаєвої), різноманітні ігри з економічного виховання, логіко-математичного, мовленнєвого розвитку, ознайомлення з соціумом, національно-патріотичного виховання, бізіборд – розвивальна дошка, лепбуки та ін. матеріал отримали схвальну оцінку у членів атестаційної комісії. Під час засідання членами комісії була переглянута мультимедійна презентація відкритих заходів, проведених педагогами, що атестуються, протягом цього періоду. Атестаційна комісія ЗДО№8 винесла рішення порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІ рівня про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та раніше присвоєному педагогічному званню «вихователь-методист» Кучаєвої В.В. та Бєлугіної Ю.В.  ... Читати далі »

Категория: ЗДО №8 | Просмотров: 343 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.03.2019 | Комментарии (0)

«Я-особистість! Я-учитель!»

Незалежно від того, де перебуває вчитель, атмосфера навколо нього – це відбиток його індивідуальності.
 Молодий вчитель – учорашній студент, який переступив поріг школи. І тепер ким вона для нього стане – «лагідною мамою», чи «сердитою мачухою», залежить від нього.
За допомогою тренінгу «Я-особистість! Я-учитель!», який пройшов в Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. №7 для молодих спеціалістів Коби А.О. та Кус В.А. в рамках тижня молодого вчителя (25.03-29.03. 2019р.), наставниками Резніковою Н.В. та Вербівською З.С. були створені умови, в яких вони максимально зможуть наблизитися до педагогічної майстерності. В цьому тренінгу використані рольові вправи та ігри ,за допомогою яких молоді педагоги змогли програти ті проблеми і ситуації, які виникають перед ними під час роботи.  ... Читати далі »

Категория: ЗШ №7 | Просмотров: 238 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.03.2019 | Комментарии (0)

  «День  народження  Афлатота»

Допомогти  дітям  усвідомити  їх потенціал для  того, щоб  зробити світ  кращим  за  допомогою освіти  - ось  основна  місія Афлатота.  Особлива  важливість  фінансового  навчання стає  все  більш очевидною  в  останні  роки.   
В ЗДО № 5 « Калинонька» 20 березня в рамках  соціально-економічної програми  «Афлатот»  разом  з батьками  відбулося  свято День Народження  « Афлатунчика» . ... Читати далі »

Просмотров: 215 | Добавил: znamosvita | Дата: 27.03.2019 | Комментарии (0)

Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz