Четвер, 02.05.2024, 16:22
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Грудень » 11 » Всеукраїнський урок «Права людини»
17:52
Всеукраїнський урок «Права людини»

Всеукраїнський урок «Права людини»

З нагоди відзначення 70-ї річниці проголошення Загальної Декларації Прав Людини - декларації, прийнятої Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року, яка представляє першоглобальне вираження прав, на які усі люди мають невід'ємне право, з  метою запобігання дискримінації та насильству, висвітлення питань міжнародно-правових стандартів у сфері захисту прав людини,  основних механізмів їх захисту, активізації творчої та пізнавальної активності учнів,  надання можливості їм презентувати набуті знання у нестандартних формах роботи в НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія» 10 грудня 2018 року розпочався Тиждень права на тему «Знання своїх прав – це захист дитинства». Цей тиждень проходить в рамках Місячника формування правової культури «Покоління прав людини», який триває у грудні 2018 року та Всеукраїнського Тижня права. 
    Стартував Тиждень права з Єдиного уроку «Права людини» для учнів 9-11 класів, організований заступником директора з виховної роботи Москаленко Л.І. На захід були запрошені начальник Знам’янського бюро правової допомоги Большаков Руслан Вікторович та начальник Знам’янського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр апробації» в Кіровоградській області майор внутрішньої служби Марула Марина Юріївна. Під час зустрічі були висвітлені актуальні теми: права людини та громадянина, недопущення їх порушення, роль пробації в українському суспільстві, адміністративна та кримінальна відповідальність неповнолітніх. Діти переглянули фільм щодо трудової міграції та торгівлі людьми, пройшли тести та перевірили свої знання з даних питань. 
    В закладі також почав працювати консультпункт юридичної допомоги «Ви запитуєте – ми відповідаємо» від лідерів учнівського самоврядування для учнів 1-11 класів, а батьки можуть отримати консультації, зокрема з правових питань, від адміністрації, соціального педагога, психолога та вчителів правознавства з 14.00 до 17.00 години 12-13 грудня.
    Тиждень триває, а це означає, що на всіх чекають цікаві тематичні заходи інформаційного, освітнього та виховного характеру (години спілкування, правові конкурси, брейн-ринг, квести, книжкові виставки, ігри, змагання тощо).
  


Заступник директора з виховної роботи Москаленко Любов Іванівна  

Категория: НВК №3 | Просмотров: 326 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz