П`ятниця, 26.04.2024, 13:25
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Листопад » 8 » Школа успіху – Знам’янка
11:54
Школа успіху – Знам’янка

Школа успіху – Знам’янка

3-4 листопада на базі НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-гімназія» за сприяння Відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради  було проведено освітній молодіжний проект «Школа успіху –Знам’янка». Організатором цього заходу виступила 15-річна випускниця «Школа Успіху - School of Success» від благодійного фонду Klitschko Foundation  Дар’я Печонкіна. 30 учнів місцевих шкіл (підлітки 14-16 років) присвятили свій вільний час на саморозвиток і навчання. 
Протягом двох днів учасники послухали лекції з теми «Комунікаційні містки» від Оксани Войчишиної, дізналися про джерела отримання новин та як можна налагоджувати  комунікацію; ментор з м. Києва Анастасія Мілевська  розповіла підліткам,  як можна подорожувати світом за допомогою освітніх програм молодіжних обмінів.  Дар’я Печонкіна передала учасникам свої знання з теми «Красномовство: як не боятися виступати на публіці» та поділилася досвідом  участі в основному проекті School of Success. 
За допомогою ігр на тимбілдинг  підлітки дізналися про управління та роботу в команді, вчилися навичкам самопрезентації, в чому їм допомогла Світлана Кулікова-Шуляшкіна.  
Спонсорами проекту виступили Ю.Гребенюк (ГО "Єдність Кіровоградщини") та С. Іваненко (магазин «Імперія»). Свою підтримку надали О. Подвиженко (директор НВК №3-гімназія) та К. Зайченко (ВМГО «Фрі»).
По закінченню проекту учасники отримали іменні Сертифікати про проходження школи, солодкі подарунки,  а головне, бажання застосовувати отримані знання в реальності,  ставити перед собою цілі, не боятись своїх мрій та змінювати світ на краще!


Печонкіна М.А.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 273 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz