П`ятниця, 26.04.2024, 06:06
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2018 » Червень » 21 » Тиждень колективних творчих справ
09:15
Тиждень колективних творчих справ

    Тиждень колективних творчих справ


      В таборі продовжується Тиждень колективних творчих справ. Тому після лінійки, зарядки та сніданку почалася клопітлива підготовка до заходів.
     Актовий зал заполонився запахом квітів. Це вихованці влаштували виставку літніх квіткових композицій. Яскравими кольорами пишаються троянди, ніжно пахнуть гордиливі лілії, скромно схилили голівки польові квіти. Композиції одержались дуже гарні та ніжні. 
Ось і настала та мить, якої найбільше чекали дівчатка табору. О десятій годині розпочався вернісаж моди «Літній настрій». Вихованки вбрались в різноманітні сукні, з вишуканими зачісками, прикрашеними квітами. Учитель образотворчого мистецтва Попова Лариса Миколаївна та учитель музичного мистецтва Білоголова Тетяна Петрівна допомагали учасникам приготуватися до цієї хвилюючої події. На сцену вийшли вихованки 1 загону у сукнях, оздоблених живими квітами, листочками та гілочками «Вогняний метелик» і «Дика кішка». Моделі 2 загону представили вечірні сукні «Лілея», «Лісова німфа», «Мак». Дівчинка 3 загону вийшла у сукні «Лісовий янгол», а хлопчик 4 загону був Робінзоном Крузо. Учасниці 5 загону були в костюмах  літніх фей. Оригінально представили ведучі англійською, а потім українською мовами учасниць 6 мовного загону. Це були моделі в пляжній сукні «Літній джаз», вечірній, коктейльній та в незвичайному костюмі з природних матеріалів «Floria». Юні моделі дефілювали по сцені з вишуканістю та чарівними посмішками. Всі учасники отримали титули: Міс Фея, Міс Чарівність, Міс Квітка, Міс Оригінальність, Містер Глядацьких симпатій та інші.
Після смачного обіду інструктори з фізичної культури та спорту Корчагін Валерій Володимирович та Лубенець Андрій Іванович провели з вихованцями цікавий творчо-туристичний «Ребус-крос», під час якого учасники розгадували загадки, ребуси, і тільки тоді знаходили заховані позначки на території табору.
День пройшов творчо, весело, цікаво.

Начальник табору С. Грабовська
 

Категория: НВК №3 | Просмотров: 306 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz