П`ятниця, 26.04.2024, 14:41
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Грудень » 15 » У дусі патріотизму
17:07
У дусі патріотизму

У дусі патріотизму

Період становлення особистості – час, коли людина здобуває знання, навички, здібності, вміння та формує власний світогляд, почуття патріотизму, визначає життєві орієнтири та пріоритети, оволодіває здібностями до самореалізації, набуває статусу в суспільстві, морально зростає та збагачується духовно. Невід’ємним та значущим  джерелом, покликаним сприяти у накопиченні та здобутті необхідних життєвих навичок справжнього патріота своєї Батьківщини, є школа. Серед дисциплін закладів загальної середньої освіти одним із провідних у ознайомленні учнів з основами нормативно-правового забезпечення захисту Вітчизни, цивільного захисту та охорони здоров'я;  підготовка учнів до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, визначених чинним законодавством; вибору професії; надання першої допомоги; систематизація знань про способи і засоби індивідуального та колективного захисту населення від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного, природного і соціально-політичного походження, під час проведення рятувальних та невідкладних робіт при хімічному, біологічному та радіаційному забрудненні залишається предмет «Захист Вітчизни».
Обмін досвідом, обговорення етапів проведення уроку, перспективи роботи, шляхи до самовдосконалення та підвищення рівня фахової майстерності – важливі питання роботи методичного об’єднання вчителів. Відповідно до річного плану роботи ММО вчителів предмета «Захист Вітчизни» 15 грудня 2017 року на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6відбулося чергове засідання учителів, в рамках якого було проведено відкритий урок А.Григор’євим на тему: «Відпрацювання елементів стройової, тактичної, військово-медичної та вогневої підготовок та тренування під час закріплення вивченого матеріалу». На засіданні були присутні: головний спеціаліст відділу освіти Т.Попова, директор МСТК ТСО України, керівник Центру національно-патріотичного виховання «Патріот» В.Колебіденко і вчителі предмета «Захист Вітчизни» закладів загальної середньої освіти  А.Хандусенко (НВК «ЗШ І-ІІІ ст..№ 3-гімназія»), голова ММО вчителів предмета «Захист Вітчизни»;  Стукаленко О.М (НВК «ЗШ І-ІІІ ст..№ 2-ліцей»), Міщенко М.М (ЗШ І-ІІІст. № 4), Бойченко В.Д. (ЗШ І-ІІІ ст..№ 1 ім.Т.Шевченка), Сидоренко В.В. (ЗШ І-ІІІст.№ 7).
В ході обговорення, присутніми зосереджено увагу на основних етапах проведення уроку, надано рекомендації щодо поліпшення відпрацювання практичних навичок учнями та  окреслено основні завдання на ІІ півріччя поточного навчального року. 

Головний спеціаліст 
відділу освіти Т.Попова

 

Категория: Міськво | Просмотров: 262 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz