П`ятниця, 26.04.2024, 04:20
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 21 » "Революція Гідності"
17:31
"Революція Гідності"

"Революція Гідності" 

Минуло чотири роки, відколи перші мирні демонстранти вийшли на Майдан Незалежності в Києві для того, щоб висловити свій протест проти згортання процесу євроінтеґрації.
Вже після того були й розгін «студентського Майдану» 30 листопада, і кількамісячне протистояння Самооборони Майдану й активістів з одного боку та «Беркуту» і внутрішніх військ — з іншого, і «диктаторські закони» 16 січня, і події на вулицях Грушевського й Інститутській, частину якої теперішня київська влада вже перейменувала на алею Героїв Небесної сотні.
      Акції на підтримку євроінтеграційного шляху України провели в 46 містах 22 країн світу. Найбільше Евромайдан підтримали в США, Канаді та Австралії. На підтримку євроінтеграційного шляху України мітингували навіть в Індії та Південній Кореї. Зокрема, більше 1300 українців, що мешкають за межами країни, влаштували всесвітній флешмоб і прийшли на роботу у вишиванках. Понад мільйон українців усього світу вийшли на Євромайдани.
    В рамках проведення заходів до Дня Гідності та Свободи, відзначення знакових подій, пов’язаних з Революцією Гідності, в НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3-гімназія» були проведені виховні заходи: години спілкування «Майдан: від незалежності до свободи», «Їх дух незламний, подвиг безсмертний», «Революція Гідності»; усні журнали «Герої не вмирають», «Герої живуть поміж нас», «Герої сучасності», «Сторінками книг про героїв Небесної сотні»; уроки-реквієм «Герої не вмирають… Просто йдуть», «Пам’ять героїв у полум’ї свічок»; уроки-презентації «Ми пам’ятаємо», «Небесна Сотня – вогонь в серцях» (класні керівники); радіолінійка-реквієм «Героям, загиблим за свободу і незалежність України, присвячується» (педагог-організатор Штефанко С.В.); інформаційні хвилинки для учнів 1-4 класів «Забуттю не підлягає…»; оформлена тематична експозиція «21 листопада – День Гідності та Свободи» (бібліотекарі Богдан С.А., Резніченко О.О.). Вчитель історії Москаленко Л.І. провела з учнями 11-х класів тематичний захід «Революція Гідності: як це було…», присвячений знаковим подіям, пов’язаним з Революцією Гідності. 
 "Революція Гідності" - це драматичні події, які забрали більше сотні життів українських Героїв та назавжди змінили Україну. 

ЗДВР Москаленко Л.І.

Категория: НВК №3 | Просмотров: 364 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz