Середа, 08.05.2024, 20:26
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 15 » Міське методичне об’єднання вчителів трудового навчання
18:11
Міське методичне об’єднання вчителів трудового навчання

Міське методичне об’єднання вчителів трудового навчання

13 листопада 2017 рокуна базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія» проведено засідання міського методичного об’єднання вчителів трудового навчання закладів загальної середньої освіти з проблеми: «Трансформація педагогічних ідей В.О.Сухомлинського у практичну діяльність педагога для формування духовності школяра», за участю головного спеціаліста відділу освіти Попової Т.М. та заступника директора з НВР НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3 – гімназія» Грузін В.В.
В рамках теоретичної частини методичного заходу були розглянуті питання: «Підготовка учнів до професійного самовизначення» (Карнаух С.М.) та «Технологічна освіта як основа професійного становлення особистості» (Ніконов І.О.). Долучитись до подальшого обговорення цих питань можна у блозі керівника ММО вчителів трудового навчання Проші А.В. за посиланням https://rukotvory.blogspot.com.
В ході  практичної частини засідання методичного об’єднання педагоги відвідали майстер-клас Корчагіна В.В. на тему: «Формування в учнів проектно-технологічної компетентності»,  в процесі набуття практичних навичок з якої  вчителі оволодівали технологією виготовлення віників.
Під час проведення майстер-класу вчитель продемонстрував високий  рівень володіння  інноваційними освітніми методиками та технологіями, їх практичне  використання у навчально-виховному процесі на уроках трудового навчання, володіння широким спектром стратегій навчання, вмінням продукувати оригінальні, інноваційні ідеї, застосовувати нестандартні форми проведення уроків, активно впроваджуючи форми та методи організації навчально-виховного процесу, що забезпечують максимальну самостійність навчання учнів.
В частині обговорення педагогами інноваційних підходів до проведення уроків, відбувся обмін  досвідом роботи з талановитими та обдарованими дітьми.
Керівник ММО Проша А.В. провела бібліографічний огляд фахової літератури та загострила увагу педагогів на підвищенні їх освітнього і кваліфікаційного рівнів.

 

Голова ММО вчителів 
трудового навчання 
А.Проша

 

Категория: НВК №3 | Просмотров: 518 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz