П`ятниця, 26.04.2024, 20:19
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Листопад » 5 » Міста України в полі зору Євросоюзу
23:44
Міста України в полі зору Євросоюзу

Міста України в полі зору Євросоюзу  

    Незвичайним днем виявився останній день осінніх канікул 03 листопада 2017 року в місті Знам’янка,  принаймні для лідерів учнівської громадськості, запрошених до зали засідань міськвиконкому (ЗШ І-ІІІ ступенів №6, представники Євроклубів НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей», ГО «Оберіг» та НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів №3 – гімназія»), стала зустріч, за участю представників міської влади, з керівником відділу преси та інформації Представництва Європейського Союзу в Україні Юргісом Вілчінскасом.
Учасники мали можливість дізнатися про програми, проекти та інформаційні ресурси Євросоюзу, а також можливості співпраці. 
    Під час обговорення можливостей досягнення успіху, за умови участі  представників учнівської громадськості Євроклубів міста у програмах та проектах різних інформаційних платформ, що підтримуються та ініціюються ЄС, виникали  дискусії щодо шляхів та методів застосування програм.
Окремим етапом зустрічі стала інтерактивна гра для молоді на тему: «Засідання Ради ЄС: як Україна отримала безвіз», спрямована на з’ясування принципів та механізмів роботи однієї з найважливіших інституцій Європейського Союзу. На прикладі процесу прийняття рішення про запровадження безвізового режиму для України учасники гри можуть вдосконалити навички спілкування, ведення дебатів та зрозуміти, у який спосіб відбувається процес ухвалення рішень у Раді ЄС. Між тим, побувавши міністрами країн-членів Євросоюзу, учні  власноруч змогли долучитися до важливих питань порядку денного однієї з ключових інституцій Європейського Союзу. Метою проведення гри є залучення якомога більшої кількості  людей у імпровізовану дискусію про Європейський Союз і його відносини з Україною та за допомогою розважально-інформаційного формату сприяти поширенню європейських цінностей та ідей. Найактивніших учасників заходу відзначено  пам’ятними призами від Представництва ЄС.


Головний спеціаліст 
відділу освіти 
Т.Попова

 

Категория: Міськво | Просмотров: 430 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz