П`ятниця, 26.04.2024, 11:39
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Серпень » 29 » Підготовка до нового навчального року (секційні засідання)
15:47
Підготовка до нового навчального року (секційні засідання)

Підготовка до нового навчального року (секційні засідання)

Будь – яка  найсучасніша система освіти 
залишається залежною від якості його величності  Педагога. 
                                                                                                                           В.Сухомлинський. 

Підготовка до нового навчального року не відбувається без традиційних стартових секційних засідань  з керівниками методичних об’єднань. Центр дитячої та юнацької творчості гостинно приймав учасників секції  керівників  гуртків  ЦДЮТ та ЗНЗ, заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів та голів шкільних методичних формувань класних керівників.
На секційному засіданні керівників гуртків позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів виступили: головний спецiалiст вiддiлу освiти  Т.Попова з проблеми: " Розвиток позашкільної освіти  як основа формування базових компетентностей  у вихованців», заступник директора з НВР Н.Горбатенко з проблеми «Впровадження інноваційних технологій навчання й виховання в практику працівників позашкілля.» (з переглядом презентацiї), методист закладу I.Слєпєнькова з проблеми  "Науково - методичне та iнформацiйно комунiкацiйне забезпечення навчально - виховного процесу ПЗ на основi  компетентнiсного пiдходу", культорганiзатор С.Литвинець, яка ознайомила всiх присутнiх з масовими заходами на новий навчальний рік. На завершення засiдання керівників гуртків, кількісним складом в 36 осіб, директора закладу Г. Подвиженко виступ з проблеми: "Професійна компетентність керівника гуртка, як необхідна  умова ефективності процесу навчання" та зауважив, що тановлення сучасного позашкільного закладу напряму залежить від особистості педагога
вiд його кваліфікації, та майстерності , адже за словами К Ушинського « Учитель… може виховувати і навчати доти, допоки сам працює над своїм вихованням і освітою».                  
Продовження роботи відбувалося  на  засіданнях методичних об'єднань відповідно до напрямків, де розглядалися питання підсумків методичної роботи за минулий навчальний рік та планування роботи на 2017/2018навчальний рік. 
Предметом обговорення під час роботи секційного засідання заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів ЗНЗ та керівників ШМФ класних керівників винесено питання порядку денного наступного змісту:
•    Побудова ефективної системи національного виховання на засадах загальнолюдських полікультурних, громадянських цінностей (ЗДВР ЗШ І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т.Г Шевченка Кічук М.О.);
•    Забезпечення фізичного, морального-духовного культурного розвитку дітей та підлітків (О.Соколова, заступник директора з виховної роботи ЗШ І-ІІІ ступенів № 4);
•    Ефективні моделі методичної роботи з класними керівниками(ЗДВР ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 О.Соколова);
•    Впровадження інноваційних технологій у виховний процес ЗНЗ, ПНЗ (культорганізатор ЦДЮТ Литвинець С.В.
•    Актуальні напрями виховної роботи та завдання щодо створення розвивально-виховного простору як основи життєтворчості особистості. (педагог-організатор НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» І.Гуртова)
•    Творчі надбання організаторів життєдіяльності учнівського колективу: досягнення та проблеми. (педагог-організатор НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» А.Соколова)
•    Комплексний підхід до реалізації виховних завдань у творчій співпраці «класний керівник – вчителі-предметники – керівники гуртків – батьки». ( керівник ШМФ класних керівників НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 2-ліцей» І.Павленко)
•    З досвіду превентивної роботи класних керівників(керівник ШМФ класних керівників НВК «ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» Н. Григор’єва).
На засіданні також розглядалися актуальні питання в напрямку національно-патріотичного виховання, а також опрацьовано проект плану загальноміських заходів на 2017/2018 навчальний рік.
 

Категория: Міськво | Просмотров: 324 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz