Субота, 27.04.2024, 08:12
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Травень » 23 » «Парад зірок»
14:02
«Парад зірок»

«Парад зірок»

Життя складне: постійний компроміс, 
Постійний пошук і постійні втрати...
Лиш той, хто в ньому творить і «горить»,
Чогось досягне й буде чогось вартий.  
Людина кожна має свій талант,  
Немає гірших – кожен в чомусь перший! 
І впевнено крокує кожен з нас 
До відкриттів й нових високих звершень!

22 травня в НВК «Знам`янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №3-гімназія» відбулося свято обдарованих і талановитих під назвою «Парад зірок». Це – своєрідний підсумок навчальних та творчих досягнень учнів закладу в різноманітних сферах: олімпіадах, конкурсах і т.д. Цьогоріч маємо рекордні результати: 76 призових місць у ІІ (міському етапі) Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, 4 – у обласних, 10 – у міському етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАНУМ, 5 – у обласному. 
Окрім того, учні виявляли свої творчі здібності у Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (9 перемог), у Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика (8 призових місць). У ІІ міському етапі конкурсу учнівської творчості, що проходить під гаслом «Об`єднаймося ж, брати мої!» маємо 5 нагород.  У конкурсі учнівської творчості «Яким я бачу майбутнє своєї держави» - 3 відзнаки. 
Наші учні – ще й постійні учасники та призери конкурсів з образотворчого мистецтва. Так, у І турі Міжнародного українсько-литовського конкурсу малюнків «Здай кров заради життя» є 1 перше та 1 друге місця. У конкурсі дитячого малюнку «Мій рідний край, моя земля» - ті ж самі досягнення. За результатами міського етапу конкурсу творчих робіт «Толерантність як основа сучасного світу» маємо ІІ місце. У  Всеукраїнському конкурсі творчості дітей та учнівської молоді  «За нашу свободу» в обох номінаціях – перемоги.
Окремим рядком слід відзначити шкільний Євроклуб «Look Inside», який є незмінним учасником різноманітних заходів обласного рівня. Завдяки креативності його керівника Оніщенко Каріни Сергіївни та наполегливій роботі учнів, наш євроклуб цього року має 5 колективних та 9 персональних нагород. Дуже приємно, що учні одинадцятих класів Баланенко Максим та Дементієнко Тетяна мають по 9 дипломів, Бабіч Ольга – 8, Щурова Вікторія – 5, Клименко Гліб – 3. Але педагогічнй колектив не зупиняється на досягнутому: на зміну випускникам йдуть не менш творчі та активні: дев`ятикласниці Любушко Марія та Шамаль Дар`я, учень 7 класу Вдовиченко Станіслав (по 5 нагород), та інші.
Окрасою свята стали музичні номери від Грудницької Софії, Печонкіної Дар`ї, Щурової Віталіни та Колебіденко Олександри. Ведучі заходу, до речі, дебютанти у цьому амплуа, учні 9-А та 9-Г класів Шушпанов Роман і Любушко Марія, виявили неабиякі творчі здібності для того, щоб «Парад зірок» пройшов злагоджено та чітко. 
Щиро  сподіваємося на те, що в майбутньому учні нашого закладу здобудуть ще більше перемог, тому бажаємо їм здоров`я, творчості, невпинного прагнення до вершин та нових звершень!

 

Заступник директора з НВР 
Василенко Н.В.


 

Категория: НВК №3 | Просмотров: 352 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz