П`ятниця, 26.04.2024, 21:50
Вітаємо Вас, Гість
Меню сайту
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2017 » Травень » 11 » Церемонія підняття прапора України та Прапора Європейського Союзу
16:21
Церемонія підняття прапора України та Прапора Європейського Союзу

 Церемонія підняття прапора України та Прапора Європейського Союзу

11 травня 2017 року до Дня Європи біля приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради відбулася офіційна церемонія підняття прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради ЄС щодо скасування візових вимог для українців, участь у якій взяли представники влади, підприємств, організацій та установ міста, депутати міської ради, представники громадських організацій, політичних партій  та жителі міста.
Державний Прапор України під звуки козацького маршу винесли учасники антитерористичної операції на Сході України.  Прапор Єропейського Союзу – представники шкільного самоврядування. 
— Сьогодні ми з вами стаємо свідками, без перебільшення, однієї з визначальних подій сучасної української історії… Шлях до цього тривав не один десяток років. Він омріяний багатьма поколіннями українських патріотів, омитий кров’ю наших героїв, — зазначив під час урочистої церемонії міський голова Філіпенко Сергій Іванович. — Саме на захист європейського вибору України постали під час Революції Гідності тисячі наших співгромадян. Вони до останнього були готові захищати принципи демократії та свободи. Дехто із них заплатив за це найдорожчим, що мав — своїм життям. Саме наше спільне право на волю, незалежність, самовизначення й демократичне європейське майбутнє відстоюють сьогодні захисники України і на її східних кордонах.
Помічник-консультант народного депутата України О.Довгого Андрій Іщенко зазначив, що впровадження безвізового режиму відкриває перед українцями нові можливості, нові перспективи. Це надзвичайно важливо. Але не менш важливим і досі залишається збереження незалежності нашої держави та встановлення миру на всій її території, адже вільне та мирне життя — у числі основних європейських пріоритетів.
Почесне право підняти синьо-жовтий прапор було надано міському голові Філіпенку С.І., виконуючому обов’язки голови міської Спілки ветеранів АТО Нікітіну М.М.
Почесне право підняти прапор Європейського Союзу було надано помічнику-консультанту народного депутата України О.Довгого Андрію Іщенку,  лідерам учнівського самоврядування Станіславу Нестеренку та Вікторії Щуровій.
Приємно зазначити, що до організації та проведення цього урочистого заходу долучився колектив Центру дитячої та юнацької творчості.
Окрасою свята стали дівчата–українки, учениці загальноосвітніх навчальних закладів міста та вихованки хореографічного колективу сучасного танцю «Екстраверт» Центру дитячої юнацької творчості, в руках яких майоріли жовто-блакитні прапорці та прапорці країн Європейського Союзу.  

Відділ освіти виконавчого комітету 
Знам´янської міської ради

 

 

Категория: Міськво | Просмотров: 318 | Добавил: znamosvita | Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Поділитися
Форма входу
Пошук
ЗНО 2022
Протидія булінгу
Корисні посилання
 
 
 
 
 
 
 
Відео

 


© Відділ освіти виконавчого комітету Знам'янської міської ради, 2011-2020р.
При використанні матеріалів сайту посилання на сайт обов'язкове
При наявності авторських претензій до матеріалів сайту - звертайтесь за адресою
Увага! Якщо Ви виявили помилку в будь-якій частині сайту, будь ласка, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter!
Система Orphus
Сайт створено на платформі Ucoz

Зробити безкоштовний сайт з uCoz